Мишонова и Николова дадоха старт на турнира по плажен волейбол в Свети Влас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:30 / 30.06.2023
790
Две от легендите на българския плажен волейбол се събраха отново, за да вземат участие и в тазгодишната Национална верига на България, която стартира днес в Свети Влас за големия турнир Мarina Dinevi Open. На пясъка за втора поредна година ще играят звездният тандем Ирена Мишонова и Десислава Николова

Общо 16 мъжки и 12 женски двойки влязоха в надпреварата за разпределението на апетитния награден фонд от 10 000 лева. При мъжете има една напълно чуждестранна и две смесени двойки. При жените една смесена двойка  - България и Украйна.

Днес първите два мача при жените поведоха Ева Петрова и Дарина Киндова срещу Бояна Иванова и Весела Запрянова от група А. В съревнованието влязоха и Ирена Мишонова и Десислава Николова срещу Йоана Калфинова и Мария - Елена Бояджиева.

При мъжете първият мач е Димитър Механджийски и Милош Милич срещу Лазар Коларич и Джорджи Класнич.

"На този турнир лично очаквам изненади, защото двойките не са тези, които играха на предишните два кръга в България. Специално при мъжете има доста размествания, защото всеки състезател има право да играе с друг съотборник. Ще бъде интересно. В зависимост от това как ще се оформят фаворитите през днешния и утрешния ден, след първите мачове в групите, ще има вече някакви нагласи“, каза Огнян Андонов, главен съдия на турнира.

Мачовете ще се играят до 1 юли включително, а полуфинали и финали на 2 юли.

Турнирът се провежда под егидата на Българска федерация волейбол и се организира от Nu Boyana Film Studios и техния изпълнителен директор Ярив Лернер, с партньорството на яхтено пристанище Марина Диневи.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).