Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Гавра с Галин! Намекнаха за сутиен
Автор: Екип Burgas24.bg 09:22 / 02.07.2023Коментари (0)451
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“:

Магдален Димитров - повелител на стила

Създателят на най-елегантната българска мода, се явява в навечерието на своята 69-та годишнина, по-свеж отвсякога. Приемам, че 69% от това усещане се дължи на облеклото, в което с толкова лекота са съчетани красиви, летни цветове. Великолепната стойка на Димитров спомага всичко облечено да му стои както казват французите, като опънато на четири карфици. Дали зодия Лъв, под знака на която са родени и други модни императори като Ив Сен Лоран и Шанел, не е онази преобръщаща нещата в модата буря, каквото е  при Магдален? Залагам, че това са също онези 69% X factor, който се дава на много малко хора.

Тома - с Чичо - Томовата шапка...

"Пастор“ Тома изглежда като персонаж от квакерски сериал, по-скоро последната серия, в която се оказва, че той може би е избягал енорийски свещеник, търсещ убежище от ... модната полиция. И всъщност е така, защото ако аз бях шериф в такава полиция, щях да му дам седемнайсет денонощия арест. Тома не иска да избяга от черното, затова той се е слял с него така, че вече където видя черно, си казвам- а, бай Тома е наблизо. Чичо Томовата шапка пък му придава вид на комик от кабелна телевизия. Коженото яке никак не се връзва с ризата, която или е оцапана или е с трагичен опит за батик отпред. Сплетените ръце на певеца са молитвено- отчаяни.

Орлин с два молеца - но, браво, браво!

Често фамозният певец Орлин Павлов си е вкарвал моден таралеж в гащите, но днес е хванал... молец. Жалко за красивия костюм, с който е облечен мистър Събота вечер, защото до него жужат не е един а два молеца. Блузата на "молеца“ вляво изглежда като поднесена на ято молци, тя едва се държи на раменете на симпатичния господин, но се вижда, че е пред разпадане. Господинът вдясно, когото ще нарека Молец-2, изглежда като завръщащ се от бригада. Прилича повече на озвучител, отколкото на съвременен представител на поп музиката. Малка похвала за Павлов- стил, елегантност, непреходност. Браво.

Eminzada цъфна с червени коси...

Непослушното момче на британския поп Eminzada отново провокира в модно отношение. След решението да направи косите си червени, той ги съчета, малко неуместно според мен, със синьо, което е така силно, че може да бъде сметнато за повърхност на ферари. Оригиналното боди на младата британска звезда разкрива повече, отколкото местното приличие допуска. Eminzada идва в България за годишния бал на модният император Десизо Монни. Залаганията какво ще носи на сцената, която ще дели с Есил Дюран , Гери Никол и Райна започват отсега.

Време ли му е на Галин за сутиен?

Отдавна не се бях заглеждал по гърди, но тук не издържах. Модна стратегия или липса на дозировка е тази демонстрация на мъжественост, която е на границата с неща, които ще премълча. Чудя се, от моята гледна точка, лявата гърда ли е по-голяма или дясната. И време ли му е на Галин за сутиен или да изчака още. Чудя се, това на дясната гърда календарът на маите ли е или календар с участията му? Гривничката ми се чини демоде, но може пък снимката да е правена през 1994... Роден ли е бил тогава Галин? Не знам. Панталонът също причислявам към лигата на лигавия дизайн. Черното отдавна се носи само на сватби и други траурни събития. Иначе бях тръгнал да пиша за ризата му, ама се отплеснах.



Още по темата: общо новини по темата: 6853
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/1143 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: