Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Денис Ершов гони Събев и Балъков от Черноморец?
Автор: Екип Burgas24.bg 12:58 / 02.07.2010Коментари (18)5190
© Burgas24.bg
Членът на надзорния съвет и акционер в "Петрол холдинг" Денис Ершов обвинява Митко Събев в сериозни престъпления и документни измами, съобщи в. "Труд". Той е подал тъжба до върховната касационна прокуратура. Бизнесменът Денис Ершов твърди, че Митко Събев, сочен за един от най-богатите българи, го е представлявал незаконно на заседание на надзорния съвет, състояло се от 9,00 ч на 27 май 2010 г. Но само 15 минути преди това Ершов пред 4-ма свидетели е оттеглил пълномощните, с които Събев има право да го представлява на събранията на ръководството. Бизнесменът се усъмнил в някои от действията и коректността на съдружника си и същия ден писмено го уведомил, че оттегля пълномощните си за двете дружества.

Заседание обаче се е провело и Събев е взел решения, които противоречат с желанията на Денис Ершов. В последствие между двамата е прераснал скандал, заради измама с документи извършена от Събев, според Ершов. По време на една от караниците Събев дори е заплашил литовския бизнесмен: "Ще ти взема всичко. Имам връзки навсякъде - и в правителството и пред данъчните, и в съда, и в прокуратурата. Не можеш да направиш нищо срещу мен. Заплаши и живота ми с думите: "Ще те очистя", и категорично заяви, че ще отнеме всичките ми акции в "Петрол холдинг", твърди Ершов.

Според жалбата, Събев дори е източил 170 млн. лева за няколк години, твърди "Спортлайн". Една от схемите за източване е през футболния "Черноморец-Бургас". Именно това ще една от първите задачи на Ершов, ако изгони Събев от Петрол Холдинг. Той ще смени ръководството на "акулите" и ще спре излишните, според литовския милиардер, разхищения, които се правят. Ако Събев си тръгне, с него най-вероятно ще си замине и приближените му в тима, начело с мениджъра Красимир Балъков.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на 4ernomorec
премахни филтъра

+3
 
 
спокойно ние да не се казваме Нефтохимик.ние се качихме от 2006 В група 2007 Б група 2008 А група пък вие 2 година сте във В група и за кранчето не са притеснявайте ще нмерим друго ние да не сме заспали мърди като вас.
+3
 
 
а ми чи то само само митко събев ли е крал искараха Черноморец крадци ми ЦСКА ми ЛЕВСКИ ми Локо Пловдив те като перат пари.
+1
 
 
Няма вечни неща на този свят и нефтохимик го доказа
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Българи се наредиха шести на СК по спортна акробатика в Бургас
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: