Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Орхан Мурад се отрече от дъщеря си Сузанита и внучето си
Автор: Екип Burgas24.bg 11:00 / 11.07.2023Коментари (1)2934
©
Макар да е вече майка, отношението на Сузанита към баща ѝ Орхан Мурад не се е променило. Оказва се, че и той не желае да има нищо общо нито с нея, нито с внучето си.

Провокативната певица, която роди на живо в социалните мрежи на 15 ноември, не получи дори поздрав от татко си, който преди това се отрече от нея и бебето. 

Орхан Мурад не се чувства като дядо и не иска и да чуе за внучето си Матиас. Бащата на Сузанита не е виждал 8-месечното бебе и няма желание да се запознае с него, а войната между двамата не е отсега. Всъщност той е във война не само с щерка си, но и с бившата си жена Шенай, която също не желае да чува.

Изпълнителят на "Хиляди слънца" дори изтри публикациите, които му честитиха, че е станал дядо. Блокира и всеки, дръзнал да пита или пише за малкия Матиас.

"Никого не съм гонил от дома ни, напротив – те ме изгониха от вкъщи с поведението си и затова излязох на квартира. Оставих Шенай и Сузанита с нейния приятел да живеят на лукс, но да си плащат режийните. Но се оказа, че не са плащали тока и след като са го спрели, са избягали. А аз въобще нищо не знаех. Разбрах, когато получих покана от ЧСИ – енергийната компания ЕВН ми е завела дело, осъдила ме е и ми е запорирала сметките. Над 1000 лв. ми излезе номерът им. Въпреки че двамата с Шенай сме собственици, по нотариален акт се води на мое име. Казаха да ѝ заведа дело и да си търся парите от нея. Все още не съм завел такова. Но искам да ги призова да млъкнат и да спрат да се занимават с мен", заявява Орхан Мурад в скорошно интервю.

И добавя: "От 2021 г. сме разведени, имам си нова жена, която е прекрасна, но те и нея оплюха, без да са я виждали".

Драмите в семейството на Орхан Мурад и бившата му вече съпруга Шенай настъпиха, след като стана ясно, че популярният певец се развежда с майката на Сузанита. И продължават вече 2 години.

"Орхан никога не ме е имал за жена и майка на детето му. Аз никога не съм празнувала истински 8 март. На този ден бившият ми съпруг обича да излиза с приятели, аз стоя сама и се чудя какво да правя. Той направи много грешки. Когато Сузи беше на 3 годинки, го хванах в първата издънка. След това изневерите бяха още доста. Прощавала съм в името на семейството", заяви пък преди време Шенай.

"Орхан Мурад системно изневеряваше на майка ми. Още сестра ми Сузанита беше бебе, а той си викаше любовници вкъщи. Дори когато мама я оперираха от рак и лежеше с адски болка в леглото, у нас отново идваха жени", разкри шокиращо и доведената дъщеря на изпълнителя.

Ветеранът на фолка на няколко пъти се ожали, че семейството му е гледало на него като на банкомат и е "плащал само зависимостите им".

"Мога толкова много неща да разказвам за тях, че свят ще ви се завие, но изобщо не искам да се занимавам. Знаех си, че така ще стане с това семейство, но добронамерено чаках Сузанита да навърши пълнолетие, за да може сама да се оправя в живота. Разведох се заради тежките зависимости на Шенай, тъй като не бях удовлетворен като мъж, като съпруг и като баща. В подробности, естествено, няма да влизам, отново твърдейки, че това са много лични неща и не би трябвало да интересуват хората", не спести Орхан Мурад.

И не спира дотук: "Макар че Шенай и Сузи много се престараха с детайлите, търсейки известност. Все пак и моите години си вървят и имах нужда да се спася. Въобще не коментирам моралния удар, който ми нанесе дъщеря ми – вместо да завърши училище и да бъде абитуриентка, ще ражда дете на 19 г. Тя днес е жива благодарение на мен, че я вкарах в клиника за наркомани – оставаха й месец-два живот. Сузанита взимаше по-високи хонорари от моите, но всичко отиваше по казина и дрога, аз й плащах песните и клиповете. Стигна дори дотам да се бие с баба си, искаше да скача от терасата. Но стига толкова – да млъкват, че да не стигаме до съд", разкрива още гневният фолкпевец.

Сузанита пък към днешна дата все още няма диплома за завършено образование, но пък има куп татуировки, 750 кубика силикон в бюста, огромни изкуствени джуки и какво ли още не. С бащата на детето си - Марк Славов, се разделиха само няколко месеца след раждането на сина си. Двамата се разделяха няколко пъти и докато блондинката беше бременна, но след това винаги се събираха, пише blitz.bg



Още по темата: общо новини по темата: 6853
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/1143 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.07.2023 г.
0
 
 
Орхан Мурад не си виждал внучето. Вие сериозно ли? Как ще го види, нали е сляп?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: