Кардосо и Карбони не искат да си ходят от Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:17 / 08.07.2010
2009
Двама от чужденците в Черноморец категорично отказали да си тръгнат от Бургас, въпреки предложението на старши треньора на тима Красимир Балъков да разтрогнат договорите си по взаимно съгласие, съобщи БТА.

Става въпрос за аржентинското крило Роберто Карбони и за полузащитника от Кабо Верде Нилтон Кардосо Фернандеш. Двамата дойдоха през 2009-а година, но така и не показаха качества, по-високи от обичайното ниво на играчите в А група. Карбони премина пробен период и през януари 2009-а година подписа за две години и половина. Нилтон пък дойде през лятото и на 11-и юни 2009-а година сключи контракт за две години.

Така срокът и за двамата остава юни 2011-а година. Нилтон Кардосо обаче се прочу с факта, че на всеки трети мач получаваше червен картон. Той има 11 мача и 4 червени картона. Атакуващият халф Карбони има отбелязани едва три гола за 32 мача. Мотивът и на двамата футболисти е, че имат добри договори и не виждат защо да ги прекратяват.

Те се надяват да се борят отново за титулярно място, въпреки че още в началните пресконференции старши треньорът Красимир Балъков тактично изрази мнението си. Балъков обяви, че няма да им прави проблем, ако си намерят нови отбори. Същото се отнася и за българският защитник Венцислав Бонев, който от 22-и ноември 2009-а година не е записал и минута участие в първия отбор на Черноморец.

Източник: БТА



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).