Нефтохимик излиза в контрола с елитния Видима - Раковски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
08:10 / 13.07.2010
1525
Нефтохимик излиза днес в първата си контрола в предсезонната подготовка преди старта на сезона в Югоизточната "В" група. "Шейховете" заминават за Севлиево, където ще играят с участникът в "А" група Видима - Раковски. Това е първа контрола за Нефтохимик, които стартираха подоговка преди десетина дни. По план още в събота "зелените" трябваше да играят с Русокастро на клубния си стадион в квартал Долно Езерово, но срещата пропадна поради проливния дъжд, излял се над Бургас.

От ръководството на клуба пък заявиха за Burgas24.bg, че имат уверението на Тодор Киселичков и Малин Орачев, че ще играят в срещите от първенството. Изявлението бе след разпространени слухове, че от "Черноморец-Бургас" са издали забрана футболистите, свързани с "акулите" да играят в Нефтохимик. По-опитните играчи не водят редовни тренировки с тима, разкриха още от ръководството, а помагат само при официалните двубои. Тодор Киселичков е треньор в школата на "Черноморец-Бургас", а Орачев до скоро игра в сателита на "акулите" - Поморие.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).