Черноморец Бургас победи с 1:0 Черно Море при представянето

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
09:10 / 26.07.2010
2263
В последна контрола, на която стана официалното представяне на тима за новия сезон, "Черноморец -Бургас" се наложи над "Черно море" с 1:0. Двубоят на стадион "Лазур" премина с подчертан превес на домакините, които действаха по-настойчиво, а резултатът отразява показаното от двата отбора. Единствения гол падна в самия край на първото полувреме, когато Орлин Старокин проби мощно по левия фланг и сервира топката на новото попълнение Антонио дос Сантос, който разтърси мрежата с премерен шут.

Дос Сантос имаше още възможности за гол, при една от които отправи мощно воле, отразено от Пиргов. После Фернандес пропусна сам срещу вратаря, а добавката на Гонзалес беше отбита от бранител пред голлинията.

През второто полувреме и в двата състава бяха направени множество промени, като в хода на играта мениджърът на "акулите" Красимир Балъков смени всички от стартовата 11-орка. Запомниха се две отлични спасявания на Борел и резервата му Стоян Колев, които запазиха резултата непроменен. За четвърт час в игра за варненци се появи бившата звезда на европейския футбол Марио Жардел.

На 2 август "Черноморец-Бургас" стартира в новото първенство на "А" група с мач срещу "Академик" /Сф/ от 21 ч на стадион "Лазур".



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).