Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Пикантни подробности около старта на "Игри на волята" тази вечер!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:46 / 02.09.2023Коментари (1)665
©
"И този сезон оставаме верни на това да надграждаме предаването и да го правим все по-интересно. Освен по-сложните игри и трасета, тази година предстоят много изненади. В пети сезон никой няма да бъде в безопасност. Престоят невероятни обрати, с които зрителите ще се запознаят. Да не говорим и за невероятните участници, които са се записали тази година“, разкрива Димо Алексиев пред NOVA.

"Всеки сезон гледаме да изненадваме участниците, защото за няколко сезона те са доста добре запознати с функцията на предаването. С пъзелите, с трасетата и са доста добре подготвени. Затова всяка година се стремим да ги изненадваме. Постарали сме се. Този сезон ще бъде най-непредвидимият от всички досега. И хората ще го видят още тази вечер. Защото със стъпването на Арената всеки един от участниците ще се сблъска с емоция, страхове, екстремни препятствия. Още тази вечер в 20.00 ч. зрителите ще видят за какво става въпрос“, допълва Ралица Паскалева.

"Няма да има време за запознаване с участниците, битките започват още тази вечер. Просто хората излизат на Арената, поглеждат се, преобличат се и започват битка“, разказва Димо Алексиев.

"Имаше голям наплив от кандидати за участници в този сезон. Продукцията е избрала каймака на всички претенденти. Имаме сребърен олимпийски медалист, две от дамите са с множество световни и европейски титли в различни спортове. Имаме и милионер, който още със стъпването на Арената ще се раздели с всичките си луксозни придобивки, за да тества волята си. Имаме и успешна бизнес дама от САЩ, която се връща в България специално за участието си в "Игри на волята“. Така че, тази вечер освен екстремно, ще бъде и много емоционално за всеки един от нашите участници“, допълва Ралица Паскалева.

"Дамите тази година са много добре подготвени и твърдо решени тази година да имаме жена-победител. Само времето ще покаже дали ще се случи така, или не“, споделя Димо Алексиев.

"След днешния и утрешния премиерни епизоди хората ще могат да се насладят на "Игри на волята“ – сезон 5 от понеделник до събота вкллючително. Имаме една изненада в съботния епизод. Там стари участници ще се завърнат и ще се борят за участието си в сезона All Stars, който ще се състои в бъдещето. А кандидатите, които не са успели да влязат в сезон 5, ще се борят за влизане в сезон 6. Така че ще видим сериозни битки в съботните епизоди, които ще са по-различни от тези през седмицата. За мен беше изключително предизвикателство и удоволствие да споделя този специален за мен момент (бременността) със зрителите и с екипа на "Игри на волята“, категорична е Ралица Паскалева.

"За мен най-запомнящото се в този сезон са битките на воля. Защото всеки може да се бие, когато има сили и е свеж. Но истинските воини се отличават тогава, когато силите им свършат и нещата не се подреждат така, както са ги планирали. Въпреки всичко, ако имаш хъс и желание да стигнеш донякъде или да победиш – ти даваш всичко от себе си, за да го постигнеш. Предстоят невероятни битки и обрати. Сезон, който ще е особено вълнуващ за зрителите“, допълва Димо Алексиев.

"Във всеки един сезон ще видим част от хората, които се опитват да стигнат до финал с физическите си качества и една друга част, които чисто стратегически стигат почти до финал. А защо не и да спечелят предаването. Накрая побеждава най-добрият, този който има всички качества. Но Димо е прав, в момента, в който физическите сили те предадат, се обажда волята. Защото това не са игри на спорта, а са игри на волята. Всеки има място на нашата Арена, за да тества волята си“, споделя Ралица Паскалева.

"Виждам все повече млади хора, които казват, че тренират всеки ден, за да могат един ден да дойдат при нас. Желанието на хората да се развиват и да стават по-добри във всички посоки е страхотно“, категоричен е Димо Алексиев.

"С всеки изминал сезон хората, които ни гледат и харесват стават все повече. Кандидатурите стават все повече. Сякаш сезон след сезон гледат и си казват – аз мога да бъда следващият герой. И това е абсолютно правилно. Да, ти можеш да бъдеш следващият герой! Така че в момента, в който се отвори кастинга, броят на кандидатите се увеличава. Хората искат да покажат какво могат", споделя Ралица Паскалева.



Още по темата: общо новини по темата: 5211
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
предишна страница [ 1/869 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В предните сезони правеше впечатление, че е много наредено шоуто (в полза на даден участник или племе), или ако пък не, то тогава не е достатъчно професионално направено. Все игрите бяха очевидно нагласени да се бутат напред избраници на продукцията.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: