Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Футболната академия на "Черноморец-Бургас" поднови занимания
Автор: Екип Burgas24.bg 11:06 / 02.08.2010Коментари (0)808
Училищата продължават да са в лятна ваканция, но за футболната академия на "Черноморец - Бургас" почивката приключи. От днес глъч огласи помощните терени на стадион "Лазур". Всички подготвителни групи от деца започнаха тренировки за новия сезон. Най-малките бяха от набор - 2000 и изпълняваха упражнения на малкото изкуствено игрище под взора на строгия, но справедлив наставник Велиян Парушев. Утре пак под негово ръководство занимания ще подновят и "бебетата" на академията от набори-2001 и 2002.

На страничния терен с изкуствена трева официален треньорски дебют направи Малин Орачев, който прекрати активната си кариера след края на миналия сезон. На доскорошния футболист е поверена формацията от набор - 98, която до тази пролет израстваше под грижите на Петър Младенов. Най-опитният специалист в школата обаче претърпя инцидент по време на риболов. Младенов се възстановява след направените му операции и вече се завърна по терените на "Лазур", за да наблюдава отстрани как работят по-младите му колеги. Той ще получи ролята на консултант за тренировъчния процес на всички подготвителни групи от школата на "Черноморец".

И докато малките "акули" тепърва започват да навлизат във форма, то батковците им са в заключителна фаза от подготовката си за първенствата с тяхно участие. Утре възпитаниците на треньорския тандем Владо Стоянов - Мирослав Кралев стартират в новосформираната елитна юношеска група до 19 г . с гостуване на "Добруджа" в Добрич, а в събота селекцията на треньора Антон Спасов приема ЦСКА в дерби от 1-вия кръг на елитната юношеска група до 17 г.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: