Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лейди Би след фурора в "Гласът на България": Преродих се на сцената и с нова любов
Автор: Екип Burgas24.bg 16:04 / 13.09.2023Коментари (0)474
©
"Истински се преоткрих и преродих на сцената на "Гласът на България". Открих и любовта! Чувствам се много щастлива и надъхана, а в такива мигове и Вселената помага."

Това сподели Лейди Би, която се завърна гръмовно в пилотния епизод на новия юбилеен, десети сезон на музикалното риалити. "Гласът на България" традиционно разби шоуто на Димитър Рачков по рейтинг в неделната вечер, а изпълнението на Бойка Щерева, каквото е истинското име на певицата, обърна мигновено и четирите стола на Дара, Миро, Иван Лечев и Мария Илиева.

"Много ти благодаря, че ни позволи да сме на първия ред на твой концерт днес и ти благодарим за тази разкошна вокална демонстрация, тази огромна аренби вълна, с която ни блъсна", коментира Мария Илиева изпълнението на Бойка, която предпочете да се присъедини в отбора на Миро.

"В това риалити има страхотни таланти, кой от кой по-добър. Гледам го с удоволствие, а мои ученици, на които съм вокален педагог, ми писаха да се явя на кастинг, вярвайки в моя успех. Един ден бях в болница, имах здравословни проблеми. Докато ми правиха вливки, си пишех по телефона с колеги по музикални въпроси. Окуражиха ме да отида и да дам един рестарт в живота си. Смятах, че шоуто е за млади и изгряващи изпълнители. Мислех, че няма да ме одобрят и дори ще ме дисквалифицират", разказва Бойка.

И така, докато текат вливките и лекари се грижат за здравето на Щерева, рап фурията се записва на кастинг и е одобрена за участие. Съмненията й бързо се изпаряват, а пред Щерева се отваря възможност действително за рестарт, след като в последно време се губи от голямата сцена и общественото полезрение.

"Така се преоткрих и преродих! Успях да преглътна егото си, да защитя честта си и името си! Благодарна съм на менторите, които казаха от сърце много топли думи за мен. Чудесно е да чуеш добри слова от успели хора. Благодарна съм и на бенда, че ме подкрепиха", казва още Лейди Би, която се появява на кастинга не с артистичния си псевдоним, а с истинското си име.

"Оценявам истински живота. Аз съм обикновен човек като всички останали, но на сцената се преобразявам", допълва Бойка.

На кастингите певицата не е сама. Придружавана е от новата си любов. Дели ги една глава височина, тъй като той е известен волейболист и разликата, съвсем очаквано, е доста голяма. Гаджето на Лейди Би е Стойко Ненчев, с когото Бойка крие романтичната си връзка цяла година, преди любовта им да стане достояние на по-широк кръг от хора.

Двуметровият спортист изкарва шест сезона като централен блокировач на шампиона и носител на Купата и Суперкупата на България по волейбол за мъже "Хебър" - Пазарджик. През миналата година Ненчев напусна тима и се присъедини към отбора на ЦСКА.

"Повече от 3 години сме заедно. Не само открих любовта, но това е най-лудата, най-емоционалната и най-разтърсващата ми любов. Стойко ме подкрепи за участието ми в "Гласът на България" и беше заедно с мен на прослушванията, беше в публиката", споделя Бойка Щерева пред "България Днес".

Докато отсъстваше от голямата сцена, освен романтични емоции Лейди Би завършва "Педагогика" и става вокален учител на талантливи деца и бъдещи звезди. Цяло лято участва в различни нощни клубове на родното Черноморие. В същото време синът й Крис пораства и вече е на 10 години.

Премиерният епизод на музикалното шоу, излъчен в праймтайма на 10 септември от 20 ч. по Би Ти Ви, приковава 37,5% от телевизионните зрители пред екрана спрямо едва 23,8% за Нова телевизия. Началният епизод на "Гласът на България" е и с най-висок среден брой зрители спрямо средния брой зрители на първите епизоди на основните тв формати, стартирали до момента през новия есенен сезон, сочат данни на ГАРБ.



Още по темата: общо новини по темата: 5206
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/868 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: