Английски мениджъри ще гледат Черноморец - Левски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
11:37 / 12.08.2010
2153
Двама английски мениджъри, работещи за отбори от Премиършип, ще изгледат мача Черноморец - Левски тази неделя. Интересен е фактът, че те ще гледат двубоя любителски и като зрители, а не по професионални задължения.

Двамата англичани почиват в курорта "Елените" от 4-5 дни и решили да звъннат в клуба и да попитат каква е възможността да наблюдават срещата. От щаба на Черноморец веднага са поканили мениджърите във ВИП ложата, където са им осигурили специални места.

На този етап обаче от клуба не искат да разкриват имената на скаутите. Разбра се само, че единият от тях е бивш играч на Съндърланд.

Интересът към срещата е голям и вече има раздадени близо 8000 билета. Капацитетът на стадион "Лазур" е около 20 000 седящи места при максимално запълване.

Самите билети са безплатни. Очаква се за срещата стадионът да бъде препълнен до краен предел. Благоприятни фактори за това са топлото време, многото туристи, почиващи в региона, и интригата около самия мач. В Черноморец са амбицирани да вземат победата и по този начин да зарадват публиката в Бургас.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).