Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тази вечер на малкия екран се завръща един от най-обичаните български сериали
Автор: Екип Burgas24.bg 16:31 / 30.09.2023Коментари (11)24954
©
Тази вечер се завръща един от най-обичаните български сериали "All Inclusive". Зареден с много настроение и нови приключения, петият сезон на комедийната поредица е подготвил забавни сюжети и изненадващи събития. Любимите семейства се озовават на непланирана почивка в идиличното с. Баня, сгушено между Рила, Пирин и Родопите.

"Село Баня е вълшебно място, влюбена съм в него. Българска красота, природа, чист въздух и много спокойни хора, а нашите герои са там и ще се забъркат в неочаквани ситуации. В петия сезон всеки персонаж ще бъде показан в различна светлина и ще се сблъска с предизвикателства, които си заслужава да се видят. Моята героиня Марияна я очакват големи изненади и трябва някак да се справи с тях. За нея ще има от всичко – съперничество, приятелство, любов… Няма да липсва и напрежение в сложните взаимоотношения, в които се озовава, но ще се радва и на много щастливи мигове“, сподели актрисата Елена Атанасова пред NOVA.

В следващия сезон на любимата поредица ще се появят стари приятели и съперници, които ще объркат плановете на семействата, въвличайки ги в щури съревнования и приключения. Наред със забавните ситуации, в които героите попадат, "Аll Inclusive" засяга и темите за доверието, свързаността между поколенията и радостта от живота, която може да бъде откритa в малките неща и отношенията с най-близките.

"Аll Inclusive" е сериал, посветен на приятелството, семейството и любовта. Вечните теми, поднесени със свеж хумор и вяра в доброто, от което всички имаме нужда. Съчетаваме това с пътуването до много красиви кътчета в България, които показваме на зрителите. Така става успешна формулата на нашия сериал“, коментира Петър Калчев причината семейната поредица да бъде любима на зрителите.

Според него хубавата комедия се получава с добър сценарий.

Още в първия епизод предстои среща и с още едно ново, симпатично семейство – Константин, Албена и техният син Георги (Стефан Иванов, Лили Сучева и Мартин Методиев). В петия сезон освен всички тях, ще видим и любимите актьори Ненчо Балабанов, Явор Борисов, Йоанна Начева, Нели Монеджикова и Яна Огнянова. Важна част от сериала остава и вече порасналата детска банда.

"За моята героиня Елена има съществени промени този сезон и ще се сблъска с необичайна ситуация в личния си живот. Тя много порасна. Синът й Сашко също – зрителите се запознаха с него преди няколко години, той буквално израсна пред очите им. Вече не е момченце, а млад мъж и проблемите в семейството му са съвсем различни. Искам да похваля всички деца от сериала, защото никак не е лесно да си дете актьор. Справят се брилянтно!“ – коментира София Маринкова участието на най-младите актьори в екипа: Силвестър Велячки, Дебора Жечева и Виктор Попов.

Продуцент на “All Inclusive" е Краси Ванков ("Hidalgo Productions“), режисьори са Боя Харизанова и Атанас Бончев-Наката. Сценарият е на Иван Ангелов, Боя Харизанова и Здрава Каменова. Оператори са Борис Луканов и Георги Гвоздев, а музиката към сериала е създадена от композитора Марио Балтаджиев.

Как семействата ще се окажат на почивка в с. Баня и какви перипетии ги очакват още с пристигането им? Не пропускайте да разберете в "All Inclusive“ тази вечер от 20:00 ч. по NOVA!



Още по темата: общо новини по темата: 5215
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
предишна страница [ 1/870 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.10.2023 г.
0
 
 
Хубаво филмче,моят внук го харесва и двамата го гледаме онлайн/а той вече веднъж го е гледал по телевизията/:))Децата имат по-вярна преценка,положително настроени са,не са изпълнени със злоба,открити и откровени са
Aнонимен
на 06.10.2023 г.
0
 
 
Те двете частни тв.за тях всичко е хитово и обичано и те са най най,и не се и тересуват че има хора които не ги харесват но те пак не им пука и панацеята е повече хора да спрат да ги гледат поне в часовете от 20-23 часа тогава ще ги видите какъв рейтинг имат
Aнонимен
на 04.10.2023 г.
0
 
 
Не зная кой определи филма като обичан. Не го гледам, защото не е интересен нито сюжета, нито играта на актьорите.
Aнонимен
на 02.10.2023 г.
0
 
 
През 70те и 80 те имаше детски предавания ," Бързи , сръчни ,смели ". Сега 30, 35 годишни се изживяват в подобни игри , също и в "игри на волята" и тема подобни . Като няма какво да ни предлагат , промиват ни мозъците , с такива игри за невръстни . И с американски глупави екшъни .Къде са хубавите романтични филми .
Aнонимен
на 02.10.2023 г.
0
 
 
Този под мен сигурно тъпее в къщи ,затова плюе всички надолу . Как може да харесваш такава тъпотия , която няма никакъв смисъл и да гледаш лигльовци . Затова и народа затъпява заради такива тъпотии .
Aнонимен
на 02.10.2023 г.
0
 
 
'аре идиотите дет ви е тъп сериала, да се позамислите вие самите колко сте тъпи и културно неграмотни. Сериала не блести но не е и тъп. Гледайте си Трансформърсите с които сте израснали и не пишете глупости да не се излагате
Aнонимен
на 02.10.2023 г.
0
 
 
Много тъп филм! Как въобще можете да го наричате любим български сериал?! Не знам някой да го гледа. Достатъчни са ти само 10 минути, за да го прецениш и никога повече да не го погледнеш!
Aнонимен
на 01.10.2023 г.
0
 
 
Най тъпанарско помиярският сериал,по голяма халтура и индийците не са правили.Ненчо клепоухата халтураджийка,средно статистична мърша
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Влизането на България в Шенген
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: