Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
500 000 долара са причина за раздялата на Григор с Мадалина
Автор: Екип Burgas24.bg 20:54 / 15.10.2023Коментари (2)9829
©
Скандал за половин милион долара е причина за раздялата между българската тенис звезда Григор Димитров и румънската бръмчалка Мадалина Геня, твърди "Уикенд". Знойната влашка манекенка поискала парите от хасковския си любовник, за да ги инвестират заедно в бизнес с мода. След като Гришо отказал под давление на родителите си, между двамата се разразил лют скандал, приключил в крайна сметка с раздяла на звездната двойка. 

Разрушаването на любовната връзка стана публично, след като и двамата изтриха от социалните мрежи съвместните си снимки. А само преди месец влюбената двойка беше голямата атракция на кинофестивала във Венеция. Гришо и три години по-голямата от него Мадалина пристигнаха с гондола в "Палата на киното“ и се целуваха и прегръщаха пред всички по улиците с прочутите канали.

Близки до семейството от Хасково твърдят, че румънката се опитала да изцица солидната сума пари от Гришо, с които да развиват моден бизнес. Само че хасковлията този път се допитал до родителите си – майка му Мария и най-вече таткото Димитър Господинов. Бащата е известен като спестовник, който никога няма да си пръска парите по жени с леко поведение и спазва строги семейни канони.

А благочестивата мама Гришовица поначало имала Мадалина за "златотърсачка", хвърлила око на семейното им богатство. Факт е, че двете жени дори не са се виждали на живо и съскали една срещу друга. Когато Мария отиде в Ню Йорк с Григор за турнира "Ю Ес Опън“, смуглата мъжемелачка от румънското градче Слатина си плю на петите и не посмя да се срещне майката на любимия. Сега Гришо се вслушал в съветите на родителите си, отказал парите на румънката, и оттам избухнал скандалът.

"Веднъж Гришо да мисли с горната си глава, а не с долната", анализират ситуацията роднините в Хасковско.

След раздялата майка му била много доволна, че синът й се е отървал от влашката злина. Тя и приятелките й в Хасковско са на мнение, че Гришо трябва да се задоми със скромно, красиво, възпитано и богато момиче като например бившата му изгора Мария Шарапова. С рускинята Гришо скъса, когато се хвана с хавайската фурия Никол Шерцингер, определяна преди време от майка му като "абсолютна простакеса".

Знойната румънка Мадалина с напращелите цици и бедра до сливиците се чекне по най-различни реклами, предимно само по бельо. Вече имала идея да почне собствена линия с еротични гащички и сутиени, но й трябвал чичко-паричко. При последния си гастрол в Рим румънката дори се снима пред огромен билборд с нейното тяло, а британският вестник "Сън" предположи, че мъжът до нея е Григор. Оказа се всъщност, че това е брат й Алин. По това време българинът беше на участие в турнира в Шанхай. В деня, който се разбра за раздялата им, наш Гришо игра като развързан жребец и пожъна бляскава победа над световния №2 Карлос Алкарас от Испания.

Мадалина Геня има богато сексуално минало, тя е овършала креватите на куп световни звезди от Холивуд, модния бизнес, поп музиката и футбола. Начело в секс тефтерчето ѝ са кино звездите Леонардо Ди Каприо и Джералд Бътлър, прочутият певец Ерос Рамацоти, дизайнерът Филип Плейн и бившият италиански футболист Марко Бориело.

Колко са по-малко известните ѝ любовници, само тя си знае. За капак изкара несполучлив брак с румънския композитор и богат наследник Матей Стратан, от когото има петгодишна дъщеря на име Шарлот. Сега обаче ще трябва да й търси друг втори баща, след като романсът с Гришо приключи без време.



Още по темата: общо новини по темата: 5005
27.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/835 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво Гришо взе да му увира главата.За 100гр.напикано месо не си струва да хвърля ,5млн.Това дето тая го има го има всяка жена.Започнал е да поумнява след толкова каки маки.
+1
 
 
Умно решение! След като е имало скандал, значи всичко е било за кинти! Да ходи у лево мамалигарката!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: