Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Половинките на част от племето на Гладиаторите от "Игри на волята"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:44 / 17.10.2023Коментари (1)63665
Тази година "Игри на волята“ за пръв път стартира с едно изцяло мъжко племе, в което попаднаха много силни и смели воини. И докато Гладиаторите показаха, че могат да бъдат безпощадни и понякога малко груби на арената, в личния си живот те обожават своите половинки и не се срамуват да показват чувствата си към тях в социалните мрежи.

Част от играчите от червеното племе засега са необвързани или поне не са споделили да имат половинки. Сред тях е Калоян, който в самото начало на шоуто призна, че чака истинската любов и не е имал интимни контакти с жени.

Агрономът Даниел пък е разведен и след отпадането си сподели в предаването "На кафе“, че с бившата му съпруга са запазили приятелски отношения. Той разкри още, че не му липсва женско внимание след участието в най-екстремното риалити.

След като Гатьо издаде, че Цецо е имал симпатии към Амазонката Ива, отношенията между двамата така и не станаха по-топли, а тактиката им в играта определено по-скоро ги отдалечи един от друг и като съплеменници.

Половинката на културиста Николай, който напусна Гладиаторите вследствие на контузия, се казва Елена.

Ники има и малък син. Преди месец той публикува тяхна снимка в Instagram и отправи към детето си вдъхновяващо послание:

Бъди силен, покажи воля. Не се страхувай или ако имаш страх се опитай да го преодолееш. Удави го в зародиш, за да не те тормози в бъдеще. Ти си мъжът, ти си този, който трябва да защитава семейното огнище. Ако се справиш с тази задача с пълно право, синко, ще можеш да наречеш себе си истински мъж.

#father #love #son

Един от най-колоритните участници в "Игри на волята“ тази година, бившият командос от специалните части Гатьо, от самото начало даде заявка, че семейството за него е на първо място. Той е горд баща на две момчета, 6-годишните близнаци Младен и Рангел.

Коравият и иначе непримирим Гатьо уверено заяви в "Игри на волята", че семейството е най-голямата му слабост и най-важното нещо в живота му. Миналата седмица, малко преди да напусне шоуто, той имаше и възможността да види семейството си в жива връзка, което дълбоко развълнува заклетия Гладиатор.

"Има само две неща, които могат да накарат сърцето ми да омекне - жена ми и моите деца Младен и Рангел. За тях съм готов на всичко, заради тях напуснах армията, за да мога да изкарвам повече пари и да си купя дом", споделя той.

Преди около две седмици Гатьо за пръв път сподели снимка с красивата си съпруга и двойката получи прекрасни коментари от фенове на шоуто, които останаха впечатлени от семейните ценности на пловдивчанина.

Последният щастливо обвързан Гладиатор, който все още е в шоуто въпреки всички перипетии, е футболният съдия Крум. Неговата прекрасна половинка се казва Габриела. От профилите на двамата в социалните мрежи става ясно, че обичат да тренират заедно, както и да пътуват и да прекарват време сред природата.

А под една от последните им публикации заедно Денислава от племето на Старейшините шеговито коментира: Айде че ми се ходи на сватба, стига с тия разходки!!!

След снимките на "Игри на волята“ единствената двойка във формата – Румен Радев и Теодора Мудева, се сгодиха, а финалистът от мината година Филип се ожени. Предстои да разберем дали примерът им ще бъде последван от някой от останалите щастливо обвързани играчи, пише Edna.bg.



Още по темата: общо новини по темата: 5215
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
предишна страница [ 1/870 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.10.2023 г.
0
 
 
Стадо малоумни чекиджии !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: