Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Феновете на "акулите" провъзгласиха Балъков за адмирал
Автор: Екип Burgas24.bg 11:18 / 23.08.2010Коментари (38)3004
©
"Шапки долу пред адмирал Балъков и бургаските корсари" - транспарант с такъв надпис се появи за пръв път на стадион "Лазур" на мача "Черноморец-Бургас" - "Видима-Раковски" /1:0/. Така феновете засвидетелстваха уважението и обичта си към мениджъра на "акулите" Красимир Балъков и неговите възпитаници, които оглавиха временното класиране след 4-тия кръг от шампионата.

Новият транспарант беше опънат на оградата пред 18-и и 19-и сектор на стадиона, тъй като пространството пред 20-и сектор, където е агитката, вече е заето трайно от други платна с надписи в подкрепа на черноморци. Инвентарът на феновете нараства от мач на мач. Наскоро внесените от Италия факли и димки създават самобитна и неповторима атмосфера на "Лазур". Разнообразява се и хореографията на привържениците, чиято подкрепа трае през всичките 90 минути.

Междувременно от днес група от десетина фенове на "акулите" се включи в почистването на "Лазур" след мача с "Видима".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Разбира се, че са им казали какво да напишат. Този плакат е в духа на жалката им рекламна кампания, будеща смях и съжаление. Пък и как да повярвам, че агитка копирала на 100% репертоара си от друг отбор, може да сътвори някаква мисъл (пък било тя и смешна) и да я постави на плакат..
-3
 
 
Аз няма да се включвам в спора(по-точно плюенето) защото вече ми е писнало едно и също да слушам.Ще кажа само че ако това знаме са го купили феновете на ПСФК-то-аз ще стана фен на Черноморец...10 метра знаме струва над 200 лева,а това като го гледам е поне 25 метра .Просто не вярвам как 20-тина души ще са събрали пари за такова нещо.Това е поредния подарък от Събев и Балъка.Както и онова голямото-синьо и бяло...Дано поне не са им казали и какво да напишат
на 23.08.2010 г.
-2
 
 
Между другото, гледам, че ви е доста удобно вече на Лазур. А?
+1
 
 
Грозните мазути пак изкочиха от калните си миши дупчици за да серът в нашата тема.Ами то от завист и яд си изядоха мъ..те и ла..та,та за това говорят с тънки гласчета.БРАВО АКУЛИ САМО ТЪКА МАчКАЙ И САМО НАПРЕД.
+4
 
 
Акулите в атака!!! Браво на Бала и момчетата!!! Ние сме ЧЕРНОМОРЕЦ и Бургас е нашия град!!!
-1
 
 
По тая логика следва ли новият поздрав във ВМС да е "Контра, г-н адмирал!"? ;-Р
-2
 
 
нали преди няколко месеца му искахте оставката бе паляци? когато бяхте 7-8 поредни мача без победа не му ли искахте оставката бе? няма такива к**ви като вас, искахте му оставката, сега адмирал го направихте. а и съм на 200 процента сигурен, че за пореден път ръководството ви плаща трансперанта, измисли ли сте само надписа. как може да си давате така калните дупета на ръководството....
+2
 
 
"Черноморец" мачка!!! Да окажем подкрепа на любимия отбор при гостуването във Варна на коравия отбор на "Черно море"!!! Фен-клуб "Сини Акули" организира пътуване до Варна в събота, 28 август 2010 с осигурен транспорт. Записването е предварително в клубното заведение. Цената е 10 лева. Събиране и тръгване - в 13:30 от "При Акулите".
+1
 
 
На всички жалки злобари ,които си умират от смях, препоръчвам да преместят премрежен наркомански поглед малко вдясно и да видят класирането.Крайно време е странджанските нерези да си затворят смърдящите зурли.
0
 
 
голяма инвазия на зелени привърженици, голямо чудо.....явно освен феновете на левски и цска и една малка част от феновете на зеления отбор ги е яд за победите на черноморец от началото на сезона.....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Българи се наредиха шести на СК по спортна акробатика в Бургас
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: