Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Адел: Буквално си бях алкохолик
Автор: Екип Burgas24.bg 14:03 / 20.10.2023Коментари (0)750
Адел реши да отвори вратите на личния си живот още по-широко за своите фенове, разкривайки малко повече детайли за пътя си към изтрезняването. 

35-годишната носителка на "Грами“ каза на публиката в Лас Вегас, където пее всеки уикенд от няколко месеца насам, че е спряла алкохола преди три месеца. Макар да призна, че ѝ е скучно без любимото ѝ питие, но все пак е трябвало да се откаже, защото е пиела твърде много в по-младите си години. 

"Искам да кажа, буквално си бях алкохолик през по-голямата част от 20-те си години. Но ми липсва толкова много. Така че насладете се на вашето уиски. Много ви завиждам“, каза Адел на фен в публиката, който ѝ каза, че пие цял ден преди да влезе на концерта. 

Изпълнителката и преди е разказвала за битката си с алкохола, разкривайки че е спряла пиенето след развода си със Саймън Конеки и смъртта на баща ѝ Марк Еванс, който почина през 2021 година след битка с рак на дебелото черво. "Това е един от най-прекрасните начини да опознаеш себе си, просто пиеш вода и си трезвен“, казва Адел пред Опра Уинфри. 

По време на концертите си в Лас Вегас Адел разкри и какви са ѝ плановете за рождения ден на сина ѝ Анджело, който навършва 11 години днес. 

"Цялата седмица текат приготовления, защото той е като мен и приема рождените си дни много сериозно“, каза изпълнителката. Анджело се ражда от брака ѝ със Саймън Конеки, а в момента тя е във връзка със спортния агент Рич Пол, с когото също мислят за деца. Адел допълни, че синът ѝ ще празнува цял месец рождения си ден, защото просто обожава празника. 

"От много млада възраст той сякаш възприе същия начин на мислене, което не е много забавно. Той ми е син и аз много го обичам, но постоянно ме пита дали мога да му купя някакви неща. На мен ми е странно, че иска такива неща, защото все още е на 11, но какво да се прави“, шегува се изпълнителката.

Адел продължи с шеговития тон и каза, че най-вероятно следващата седмица ще се оплаква от тормоза на детето си, но ще направи всичко възможно, за да оцелее. 

Именно в Лас Вегас звездата създаде слухове, че отново е минала под венчилото, този път със сегашния си приятел Рич Пол. В импровизирана реч относно спорта, Адел каза, че не е най-добрата съпруга на спортния агент, тъй като ѝ трябва известно време, за да свикне с американския футбол, имайки предвид, че такъв спорт не съществува в родната ѝ Англия. 

Тя споделя, че е прекарала доста време пред телевизора, за да се опита да научи правилата и да се наслади на играта, защото много обича спорта. Обясни на публиката си, че футболът във Великобритания всъщност в САЩ се нарича сокър. 

"Просто не разбирам американския футбол, което е много изнервящо, защото аз съм умен човек. Защо съдията свири? Какво са четири ярда? Защо има инчове? Защо играта спира, когато става най-интересно?“, попита звездата. Тя също така обясни, че се притеснява за безопасността на играчите по време на мач, коментирайки, че не е най-добрата съпруга, особено когато става въпрос за футбол, въпреки че партньорът ѝ много обича играта. 

Това е вторият път, в който Адел нарича Рич Пол свой съпруг или себе си негова жена. По-рано през годината тя разби надеждите на една своя фенка, която се опита да ѝ предложи брак. Тогава Адел каза, че няма как да се ожени за дамата, тъй като е хетеросексуална, а и това няма да се хареса на съпруга ѝ. 

"Не искам дори да се опитвам. Аз съм с Рич. Ти си луда, остави ме на мира“, каза тогава певицата. 

Адел и спортният агент за първи път бяха забелязани на публично място заедно на 17 юли 2021 година, когато седяха на трибуните за петия мач от финалите на NBA. Миналия месец певицата каза, че би искала да роди още едно дете и дори е започнала да избира имена за бъдещата си дъщеря.



Още по темата: общо новини по темата: 5215
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
предишна страница [ 1/870 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: