Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нефтохимик победи трудно Розова долина с 2:1
Автор: Екип Burgas24.bg 20:12 / 25.08.2010Коментари (20)4526
© Burgas24.bg
Нефтохимик постигна победа в отложения мач от първия кръг в Югоизточната "В" група с Розова долина, предаде репортер на Burgas24.bg. "Шейховете" надиграха домакините си от Казанлък с 2:1 и се изкачиха на върха на класирането с пълен актив, заедно със Созопол, Тунджа Ягода, Ботев Гълъбово и Ботев Пловдив.

Победата за бургазлии дойде много трудно, след като първото полувреме завърши 2:1. Разултатът откри Митко Трендафилов с красив гол от пряк свободен удар около 20-ата минута. 10 по-късно резултатът вече бе 2:0 за Нефтохимик. В края на полувремето обаче домакините успяха да върнат едно от попаденията след грешка в защитата на "зелените".

Втората част премина под голямо напрежение, тъй като един гол за казанлъшкия тим би изравнил резултата и поставил победата на Нефтохимик под въпрос. 45-те минути преминаха основно в блъскане, лежане и почти никакъв футбол. Все пак двубоят завърши 2:1 и Нефтохимик продължава без загубени точки след два кръга.

"Постигнахме много трудна победа. Имаше много напрежение и борба. Като цяло се получи слаб мач за нас и се надявам в оставащите двубои да си подобрим играта", заяви изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев след края на двубоя.

Следващият мач на "шейховете" е у дома срещу Асеновец. Очаква се на този двубой да има вече и платен вход. Най-вероятно всички, без деца и пенсионери, ще плащат по 1 лев за мача. Това е първо домакинство този сезон за Нефтохимик. "Зелените" играят с Асеновец в неделя от 18 часа в Долно Езерово.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Мисля, че първото място ще е без значение другото лято. Убеден съм, че след Дунав и други отбори ще "хвърлят" кърпата. Да не се окаже накрая тези хубавци от БФС да се молят на отборите от "В" групите да попълват тази от "Б".....
+5
 
 
Нека това кой ще иде в професионалния футбол тази сезон - ние или Нефтохимик се реши на терена. Жалкото за футбола у нас е че един от тези отбори няма да премине по-нагоре.
-1
 
 
КОЛЕГИ МОЛЯ ВИ!УТОЧНЕТЕ КОЙ ЛЕЖЕШЕ ПОНЕ 15 МИНУТИ-"ШЕЙХОВЕТЕ"!КАК СЪДИЯТА ОТ КЪРДЖАЛЪКА ПЕТЪР АНДРЕЕВ БЕ ВАШИЯТ 12 ИГРАЧ!КАК ВИ СЕ СМЕЯТ НА ИГРАТА И САМОЧУВСТВИЕТО!КАК "ЧИЛИКА" БЕ КАТЕГОРИЧЕН СЛЕД МАЧА"ТРАГИЧНИ СМЕ!"ВИЖТЕ КАКВИ СТЕ,ЗАЩОТО НЯМА ПОЛЗА ФУТБОЛА ОТ ТОВА!СПРАВКА-"ВЕЛИКИТЕ ШАМПИОНИ" ОТ "ЛИТЕКС" И НАЦИОНАЛА....НИКОЙ НЯМА ПОЛЗА ОТ ТОВА,КОЕТО ВИДЯХ В КАЗАНЛЪК ДНЕС-ИМАХТЕ ЗА 95-96 МИНУТИ -2-3 АТАКИ!!!!!И ЕДИН ДОБЪР СЪДИЯ И ЕДНО ОООООГРОМНО И ЛЕЖЕРНО САМОЧУВСТВИЕ И ВЪЗГОРДЯВАНЕ!!!НО...СВОЙ ЧОВЕК ВИ ГО Е КАЗАЛ -"БОТЕВ" ТОЗИ СЕЗОН ЩЕ СА 15 ТОЧКИ ПРЕД ВСИЧКИ!!!ОЩЕ ЕДИН ПЪТ НИКОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ПОДОБЕН ФАРС-"ЛЕЖАНЕ" В "ЗЕЛЕНО" И СЪДИЯ ПО "ШЕЙХОВСКИ"!!!И ДА ЗНАЕТЕ НЕ СЪМ ОТ "БОТЕВ" И ПУБЛИКАТА ВИ МАКАР И НА НЯКОЯ БИРА БЕ ДОСТОЙНА!ПОКЛОН!
0
 
 
За първият ни домакински мач на 28.08.2010 от 18:00 срещу Асеновец (Асеновград) КЛУБЪТ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НЕФТОХИМИК БУРГАС е усигорил един реис за превържениците на Нефтохимик които ще тръгва от началната спирка в жк.Меден Рудник реисът за първият мач ще бъде бесплатен.
http://www.facebook.com/martin.zranchev
+5
 
 
Ами незнам кой мач колко е важен... Знам само, че БОТЕВ и сериозно подкрепен отбор(не само откъм фенове) и бъдещето е 99% ясно - следващата фаза. Честно казано много ме е яд за Нафтата и за това, което ви направиха с отбора и стадион и всичко ви взеха. Браво за това, че се подкрепята.. Стискам палци да се срещнем в "А" група, защото с вашия отбор за пръв път показахме как 2 различни агитки могат да ходят заедно на мач да се уважават и да подкрепят отборите си!
0
 
 
Бях на мача , уникален гол на Митко от фал , а още по уникален гол на Монката Златев. Тяхния гол беше след груба грешка на нашия вртатар , но след мача ми обеща , че ще се поправи..
http://www.facebook.com/martin.zranchev
0
 
 
Ами да, браво, но уви ще трябва да изкарате още една година във "В" или да чакате някои да се откаже... защото тази година е ред на Ботев от град Пловдив :)
0
 
 
Браво и от мен! Трите точки са по-важното в този мач! Ако занапред ги взимаме и с красива игра ще е по-добре! Успех Нефтохимици!
0
 
 
Браво момчета само напред да попитам от каде ще тръгват автобусите за мача и колко часа ще се радвам да присъствам на мача
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: