Нефтохимик разгроми Левски (Карлово) като гост

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (49)
19:14 / 05.09.2010
5607
Нефтохимик излезе на върха в класирането на Югоизточната "В" група след като разгроми като гост Левски (Карлово) с 5:0, предаде репортер на Burgas24.bg. С тази победа слеф 4 кръга "зелените" имат пълен актив от 12 точки на върха, заедно с Ботев Пловдив и Созопол, но бургазлии са с най-добра голова разлика. Все още между трите отбора, които заедно с Ботев Гълъбово ще са основните конкуренти за призовите места, не е имало директни двубои.

Двубоят премина под диктовката на Нефтохимик. Първото полувреме завърши при резултат 1:0, като голът реализира Митко Трендафилов. След почивката "шейховете" подобриха още повече играта си и вкараха нови 4 гола. Точни бяха Сашо Дерменджиев, Милен Христов, Габриел Генчев и Милен Георгиев в последната минута на мача.

"Много хубав терен и добри условия за футбол има в Карлово. Получи се добър мач за нас. Вижда се че вече има облик отбора след първите по-слаби кръгове", заяви след края на срещата изпълнителният директор на тима Благомир Митрев.


Виж коментарите (49)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).