Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Нефтохимик разгроми Левски (Карлово) като гост
Автор: Екип Burgas24.bg 19:14 / 05.09.2010Коментари (49)5611
© Burgas24.bg
Нефтохимик излезе на върха в класирането на Югоизточната "В" група след като разгроми като гост Левски (Карлово) с 5:0, предаде репортер на Burgas24.bg. С тази победа слеф 4 кръга "зелените" имат пълен актив от 12 точки на върха, заедно с Ботев Пловдив и Созопол, но бургазлии са с най-добра голова разлика. Все още между трите отбора, които заедно с Ботев Гълъбово ще са основните конкуренти за призовите места, не е имало директни двубои.

Двубоят премина под диктовката на Нефтохимик. Първото полувреме завърши при резултат 1:0, като голът реализира Митко Трендафилов. След почивката "шейховете" подобриха още повече играта си и вкараха нови 4 гола. Точни бяха Сашо Дерменджиев, Милен Христов, Габриел Генчев и Милен Георгиев в последната минута на мача.

"Много хубав терен и добри условия за футбол има в Карлово. Получи се добър мач за нас. Вижда се че вече има облик отбора след първите по-слаби кръгове", заяви след края на срещата изпълнителният директор на тима Благомир Митрев.
Още по темата: общо новини по темата: 1
01.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на reventon
премахни филтъра

+1
 
 
Не мога да разбера от къде тая омраза към Нефтохимик и Бургас. Всичко тръгна от оная ши**на декларация или пловдивчани наистина са толкова комплексирани
на 06.09.2010 г.
+2
 
 
Вие сте станали като буферите бе! Спечелили с 0:5 и вместо да се радват те се занимават с отбора на Ботев и феновете му които изкараха орди от най-ниската прослойка на обществото,които тормозят "съвестния" и "достопочтен" български полицай.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
Световният тенис поздрави Григор Димитров
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: