Продължения определиха съперника на Ботев за Купата, "канарчетата" пратиха съгледвач в Бургас

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
17:07 / 18.11.2023
529
Черноморец (Бургас) допусна драматична загуба с 2:3 от Етър (Велико Търново) в среща от 1/16-финалите за Купата на България. Двубоят се игра на стадион "Лазур" в Бургас, а "акулите" профукаха два гола аванс и след продължение отпаднаха.

Отборът на Ботев (Пловдив), който ще срещне победителя от сблъсъка, бе изпратил един от анализаторите на мъжкия отбор, който наблюдаваше детайлно играта на двата тима.

В ложите на стадиона бяха забелязани още легендарният български треньор Димитър Димитров - Херо, както и Иван Цветанов, който дълги години бе част от "жълто-черния" клуб.

В редовното време мачът завърши наравно 2:2. Юношата на "акулите" Петър Пейчев откри резултата в края на първата част, а в началото на второто полувреме Артьом Холод вкара за 2:0 с далечен удар.

В рамките на 120 секунди - между 77 и 79 минути, търновци изравниха резултата с два гола на Шахредин Бухолда. Именно Бухолда оформи своя хеттрик в началото на продълженията, с което донесе победата на тима си.

Двубоят Етър - Ботев ще се играе на 7 декември от 17:30 часа във Велико Търново.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).