Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Алекс Богданска запозна сина си с новия мъж
Автор: Екип Burgas24.bg 08:44 / 04.12.2023Коментари (0)533
©
Връзката на Александра Богданска и новия ѝ приятел става все по-сериозна. Манекенката вече е запознала гаджето си със сина си Габриел. Наскоро дори бяха заедно на къмпинг в град Хисаря. На кадрите, които бяха публикувани в мрежата, се вижда част от актуалния мъж на хубавицата. Той не е известен в публичното пространство. Знае се само, че е по-висок от нея и са горе-долу на една възраст. 

Инфлуенсърката не крие, че сърцето ѝ е заето, но не дава подробности за връзката си. Говори се, че благоверният ѝ идвал от богато семейство и разполагал със средства, та на Алекс вече не ѝ се налагало да води разправии на тази тема. Скандалите за пари са основната причина да се разведе с бившия си съпруг Даниел Петканов. Хубавицата се ядосвала, че Лудия репортер не бил амбициран да печели повече, а пък на него му писнало това да му се натяква и взел решението за официална раздяла.

С днешна дата бившите съпрузи се опитват да поддържат прилични отношения заради наследника си Габриел. От време на време дори се появяват заедно на различни събития и феновете им таят надежда, че може да са се събрали. Истината обаче е, че Богданска вече не иска да се обръща назад и се старе да продължи живора си без Даниел.

Миналата година клюките свързваха дългокраката красавица с бизнесмена Любомир Захаринов, който впоследствие се ожени тайно за фолк певицата Анелия. Милионерът флиртувал с Алекс, докато бил разделен за кратко с чалга дивата. Пращал на манекенката скъпи подаръци и огромни букети, което силно поздразнило изпълнителката и тя решила да си го прибере обратно. Сега Анелия не спира да публикува любовни снимки с хазартния бос в инстаграм, за да държи конкуренцията надалеч. Тя решила да брани мъжа си със зъби и нокти от евентуални кандидатки за сърцето и портфейла му.

Както изглежда, Богданска е приела спокойно развоя на събитията и най-накрая си е намерила подходящ мъж, с когото е щастлива. След развода тя известно време стоя сама, но сегашният ѝ приятел е успял да спечели сърцето ѝ, издават хора от обкръжението ѝ.

Даниел и Александра се разведоха официално през пролетта на 2022 г. Първоначално манекенката се жалваше, че раздялата я смачкала, защото мечтите ѝ за щастливо семейство били убити. През този период тя отслабнала с 9 килограма и станала слаба като вейка. От стрес косата ѝ започнала да пада. По думите ѝ страдала и от безсъние. Дори провеждала сеанси при психолог, който я напътствал да преоткрие себе си.

Това не е първата разлъка на Даниел и Александра. Още преди да сключат брак, те се изпокараха много грозно заради изневяра на хубавицата с богатия италианец Макс. Впоследствие обаче се оказа, че и Петканов е кръшкал многократно. След сватбата уж и двамата зарязали тези изпълнения, но тогава пък се появили други проблеми. Даниел започнал да се потиска, че жена му е станала далеч по-успешна от него. В началото той бе по-известният от двамата, но след участието им във "ВИП Брадър" ситуацията се промени. Сега Богданска е сред най-известните родни инфлуенсърки и има половин милион последователи в инстаграм, което й носи десетки хиляди лева приход ежемесечно. Дори неотдавна мина по червения килим на кинофестивала във Венеция редом до много холивудски звезди. Лудия репортер също се оправя добре, но не може да задмине бившата си по популярност.



Още по темата: общо новини по темата: 5224
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
предишна страница [ 1/871 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Хороскоп за деня
Мигрантски натиск към България
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: