Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мария Илиева в любовна връзка с участник в "Гласът на България"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:34 / 14.12.2023Коментари (0)1296
Позабравени любовни трепети сюрпризираха Мария Илиева по време на журирането й в юбилейния десети сезон на "Гласът на България“.

Измежду участниците в музикалния формат се появи бивша изгора на поп звездата, но той не избра да продължи състезанието в нейния отбор, а в този на Миро Костадинов, а с днешна дата вече е аут от формата. Става въпрос за Мартин Александров, който като по-млад е работил с едни от най големите кинозвезди в Холивуд като статист, пише "Галерия".

През 2011 г. същият се явява в българския X Factor, където докосва сърцата на публиката с топлия си плътен глас и атрактивна рокаджийска визия и стига до финала. Случайно или не тогава в журито отново е Мария Илиева, като любовната им афера започва точно в този период преди 12 години, припомнят запознати. Според тях двамата се познавали отпреди участието му, но успяват да запазят връзката си в тайна. Среща ги приятелка на Мария, актрисата от сериалите "Връзки“ и "Седем часа разлика“ Евелина Борисова, с която рокаджията имал връзка в онези бурни млади години. Илиева обаче не се посвенила да забие рокаджията Марто, а приятелството оставила на заден план.

Въпреки че нямали особено дълъг период като интимни половинки, двамата и до днес поддържат добри отношения. Мария дори е извикала гласовития си колега да се включи в тазгодишното издание на "Гласът на България“, шушукат в средите. Разбрали се обаче че няма да е в нейния отбор, за да не опреснят миналото си чрез клюки за близостта им, които евентуално биха могли да тръгнат.

От друга страна, Мария му споделила, че има свое момиче (визирайки Александра Борисова), което ще лансира. Така тя заръчала на Миро да му обърне внимание и да го задържи възможно по-дълго време в играта. Макар че Мартин бил реалист, че за такива шоута е вече стар и в тях път трябва да се дава на по-младите. Историята помни и други любовни похождения на Мария Илиева, докато журира в риалити форматите.

Такъв беше случаят с рапъра Атанас Колев, с когото обаче приключиха, повече от скандално. Изпълнителката никога не даде гласност на случилото се между тях, но  неслучайно кариерата на хип-хоп изпълнителя претърпя много тежки удари. Като например това, че в платформите за музика бяха свалени всички клипове и песни на младока, за което неофициално бе обвинена именно Илиева, която действаше като негов продуцент.

Агнешкото за Илиева бе сервирано и от красавеца Иво Аръков. Актьорът също изживя бурна любовна връзка с изпълнителката на "Остани тази нощ“, като това се случи преди връзката му с Мика Стоичкова. Щерката на Христо Стоичков е признавала, че "Мария Илиева не е чист човек!“. А на въпроса дали смята, че Илиева е в дъното за побоя над Аръков, Стоичкова заяви тогава: "В нашите среди доста неща се знаят и всичко води към нея. Всичко ще излезе наяве един ден. От доста хора съм чула нейното име. Ако се докаже, че е тя, със сигурност ще се стигне до съд“ .

С интересни признания за поп дивата се включи преди години и режисьорът Люси Иларионов, който също се нарежда в графа "бивши“. Според думите му тя е минала през леглата на не един или двама млади кандидати за популярност. В случая визира не само Наско Колев и Мартин Александров, но и певеца Ангел, който помним от дуета Ангел и Мойсей. "Тя просто е нимфоманка. Обича да се... Няма лошо, но не е редно да го прави с момчета, на които е жури. Това е типичен конфликт на интереси“, коментира преди време Иларионов, който навремето беше един от най-желаните мъже сред тийнейджърките като част от бой бандата "Ъп Даун“. Именно оттогава е била и аферата им.

Според запознати обаче Мария вече се е кротнала, след като сви гнездо със сина на бившия столичен кмет Петър Междуречки. "Той е опора на мечтите ми.“Така Мария описа човека до нея с днешна дата.



Още по темата: общо новини по темата: 5017
28.04.2024 »
28.04.2024 »
28.04.2024 »
28.04.2024 »
28.04.2024 »
28.04.2024 »
предишна страница [ 1/837 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Лято 2024
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: