Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
След 21 години Мария Силвестър се изкуши
Автор: Екип Burgas24.bg 18:15 / 31.12.2023Коментари (0)985
©
Мария Силвестър се придържала към вегетарианството в продължение на цели 21 години, но неотдавна зарязала този начин на хранене и се върнала към мръвката. Случило се така, че актрисата и водеща се изкушила от сочна наденица и от лакомия загърбила дългогодишните си принципи. "Просто я видях и ми потекох лигите. Дори когато бях бременна не ми се ядеше, тогава се отвращавах от месото. Аз съм на мнение, че трябва да слушаме тялото си", коментира синеоката брюнетка.

Мария неведнъж е казвала, че избягва само въглехидратите, защото страда от инсулинова резистентност. Заради заболяването си преди време качи доста килограми, но с правилен подход и медикаменти успя да върне добрата си форма. "Необходима е балансирана диета, изготвена спрямо изследванията. Иначе няма смисъл да се пробват всякакви диети. Организмът казва от какво има нужда, просто трябва да се чуе правилно. Ами напълнях при сериозно трениране и все пак здравословен начин на живот. Затова си направих подробни изследвания - бях чела за инсулиновата резистентност и си направих глюкозно обременяване. Така стана ясно. Наложи се да се подложа на лечение с медикаменти, за да овладея положението. Сега съм ги спряла, но съм на строг режим", разказвала е звездата, която е на 46 години, но все още изглежда чудесно.

Силвестър казва, че животът след 40 тепърва започва и съветва дамите да не се отчайват от напредването на възрастта. Тя редовно посещава любимата си клиника по естетична дерматология, за да се поддържа свежа. Там си слага ботокс и филъри в лицето, но без да прекалява. "Нека всичко бъде в рамките на красивото и естественото. Не харесвам прекаляване. Смятам, че човек може да се довери на добрите специалисти. Никога не съм прибягвала до скалпел или по-сериозни процедури. Харесвам френския модел на подържане на лице – здрава кожа, малко грим!", коментира Мария.

Що се отнася до вътрешния баланс – тя го е постигнала, откакто започнала да прави сеанси при психолог. Темата за духовното усъвършенстване силно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Ходи и на ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa oпoзнae себе си.

"Нaпълнo нoв чoвeк cъм, oткaктo се занимавам с пcихoтeрaпия!", кaтeгoричнa e водещата на "Бригада нов дом".

За първи път тя посетила такъв специалист малко след развода си със Силвестър Силвестров. Мария неведнъж е разказвала, че по това време преживяла големи трудности в личен план. След раздялата с бившия й съпруг тя била съкрушена, но успяла да си стъпи на краката.

Сега Силвестър е актриса и водеща, но навремето стартира кариерата си като модел. Даже се чуди как в онези години са я покани да е манекенка, защото тогава имала доста по-различна визия – носела се алтернативно с къса момчешка прическа и черен опушен грим.

Мария има и доста интересни истории от активния си моделски период. Веднъж, докато била на снимки в Южна Африка, объркала едни от най-богатите местни хора с клошар.

"Беше с раздърпани дрехи и скъсани плетени обувки, помислих го за човек от улицата. Снимахме рекламна кампания с ретро автомобил, а навън беше страшна жега. Попитах го дали има нужда от нещо, например вода. Влязох в близкото заведение и му донесох една бутилка - стана ми жал, нали съм добродушна, бях го взела за просяк. После колегите ми казаха, че човекът е милионер и има бизнес с диаманти, едва ли не един от най-богатите хора в Южна Африка, а колата, с която снимахме, се оказа негова", връща лентата на спомените Мария.

Тя се хвали още, че сега има много обожатели, но няма чак толкова време за флиртове. Чаровната брюнетка отглежда сама сина си Давид, който вече е в тийнейджърска възраст. Иска да го научи само да бъде добър човек и да има повече вяра в себе си.



Още по темата: общо новини по темата: 5221
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
предишна страница [ 1/871 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Наводнения 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: