Откриват феншоп на "Нефтохимик" на центъра

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
09:50 / 06.10.2010
1973
Първият феншоп на "Нефтохимик" ще бъде открит в центъра на Бургас. Това ще стане на 7 октомври, четвъртък, от 18.00 часа на ул. "Александровска", съобщи изпълнителният директор Благомир Митрев. Той уточни, че магазинът ще се помещава на втория етаж в Безистена. В присъствието на футболисти и гости официално лентата ще бъде прерязана от шефовете в бургаския клуб - президентът Георги Танев и Мартин Дяков.

От ръководството на футболния клуб канят на откриването всички привърженици на "шейховете".

Фенмагазинът на "Нефтохимик" отваря врати малко повече от година след завръщането на бургаския клуб на футболната карта. Целта на ръководството е популяризирането на отбора, както и удовлетворяване желанието на хилядите привърженици любимият клуб да разполага със собствен феншоп.

В специализирания магазин ще се предлага богат асортимент от стоки, като броят и разнообразието на артикулите постепенно ще нараства.

Феновете на "Нафтата" ще могат да избират от анцузи, фланелки, якета до часовници, чаши, календари, знаменца, снимки с автографи на любимците си. Брошури ще дават актуална информация и данни за всеки състезател на "Нефтохимик".

Изпълнителният директор Благо Митрев увери, че фенартикулите ще са на разумни и достъпни цени.

Източник: в. "Компас"



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).