Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Камелия стяга сватба
Автор: Екип Burgas24.bg 18:09 / 14.01.2024Коментари (0)1123
© Facebook
Фолк легендата Камелия имаше рожден ден в сряда и това е формалният повод да я интервюираме за този брой. А неформалният е, че тя е много откровен събеседник и винаги има какво интересно да ни разкаже, особено пък сега – когато вече е майка. Със сина си Баян гласовитата блондинка се сдоби по Великден през 2023-та след дълга битка за собствена рожба.

Макар на 10 януари да навърши 53 години, родената в Чипровци звезда продължава да изглежда зашеметително. На външния й вид могат да завидят далеч по-млади от нея колежки, а в "Пайнер" трябва доста да съжаляват, че са загубили една от най-бляскавите си емблеми. Ето какво каза звездата в интервю за "Уикенд":

 - Камелия, на 10 януари навършихте 53 години? Празнувахте ли?

- Като цяло не обичам да празнувам шумно и да бъда с много хора. Досега само веднъж на 10 януари купонът ми за ЧРД е бил голям - изненада от Цветин, той беше организирал всичко без моето знание. За мен този празник е по-интимен и винаги ми се е искало на рождения си ден да бъда само с любимия човек и родителите. Не мога да отрека, че за 50-годишнината ми мислех да има избухване, но тогава ковид пандемията провали плановете ми (смее се).

- Чувствате ли се променена с напредването на възрастта?

- За мен възрастта са просто едни години, които се въртят. Важен ми е самият живот и в тази връзка на 53 се чувствам различно – все пак през 2023-та станах майка. Майчинството много променя жената.

- На вас или на Цветин прилича повече синът ви Баян?

- Като го гледам, прилича на себе си и това ме радва. Важно ми е да е уникален, различен. Ако е копипейст, няма да ни е окей. Голям характер показва Баян още от малък. Иска си неговото и си го преследва. Целеустремен е, постоянно наблюдава и анализира. Много е активен за неговата крехка възраст.

- Само двамата с Цветин ли си гледате Баян?

- Слава богу, бабите са насреща и помагат. Железни са баба Данче и баба Здравка! Ние двамата с Цвети сме нощни птици. Преди участие сменяме памперса на сина ни, отиваме, където имам ангажимент да пея, и след няколко часа се връщаме. Когато малкият се събужда сутринта, отново сменяме памперса. През деня и аз, и Цвети сме повече време с Баян.

- Имали ли сте стресови ситуации с Баян, в които сте звънели посред нощ на педиатър или сте ходили до спешен медицински център?

- С Цветин сме наясно, че поведението ни се отразява на сина ни. Ако има някакви истерии, малкият ще ги попие, а не искаме да детето ни да е нервно и неспокойно. Затова не изтерясваме. Възникне ли нещо, просто се отдръпваме само двамата, взимаме решение и тогава действаме. Слава богу, досега не се е налагало да ходим до спешното отделение. С Цвети станахме родители в по-зряла и осъзната възраст. При нас шаш и паника няма. Ако Боян се захласне, реагираме мигновено, но в никакъв случай не се паникьосваме.

- Кой от двама ви с Цветин е по-спокоен и балансиращ?

- Ако сам не се балансираш, трудно е друг да те уравновеси (смее се). Като цяло Цвети е по-спокоен от двама ни. Аз в някои моменти съм малко по-сприхава.

- Искате ли още едно дете?

- Не знам как да отговоря. Баян беше много чакан и в същото време се появи неочаквано. Разказвала съм как 15 години съм водила битка за дете, за бременностите и загубите, за болката, която съм изпитала. Сега съм много щастлива със сина ни. Бих искала голямо семейство, но това е божа работа.

- С Цветин сте заедно от 26 години. Мислили ли сте да сключите брак?

- На 1 януари 1998 г. след 2.30 часа беше първата ни целувка. Някак си двамата с Цвети все не съумяваме да се организираме и да се оженим. И двамата искаме да сключим брак, да си направим тържество с приятели, но все отлагаме за друг месец или година. Явно обаче е назрял моментът и вече трябва да седнем и да си поговорим по-сериозно и конкретно. Ще бъде прекрасно да избухне едно сватбено тържество по нашия начин (смее се).

- Колко време след първата ви целувка с Цветин станахте двойка?

- Веднага след първата целувка станахме двойка. Той влезе в казармата и така… Много ми харесва, че за тези 26 години и двамата си запазихме лудостта, радостта, смеха, закачките и близостта. Останахме открити един към друг. През годините сме имали и една раздяла, но когато отново се събрахме заедно, тръгнахме начисто. Нямаме никакви тайни един от друг, между нас нищо не е скрито и покрито. Живеем спокойно и свободно, без лъжи.

- Как се обръщате един към друг с Цветин?

- Минали сме през много мили и гальовни обръщения. В момента той ми вика Маци, а аз на него Мацо или Мацко. Казвала съм му и Бибонет, Бебони, Пипко.

- В началото на връзката ви с Цветин сте пътували на автостоп за участия. Колко време ви трябваше, за да съберете пари за кола?

- Около година - година и половина нямахме своя кола. Пътувахме с автобуси, влакове и два-три пъти на автостоп. Веднъж слязохме от автобуса в Мизия, а до селото, където имах участие, нямаше обществен транспорт. Спряхме някакъв москвич и попитаме шофьора дали ще ни закара. Като ме видя, човекът възкликна: "Боже, колко приличаш на една певица!". Отвърнах му, че аз съм тази, на която му приличам. Имало е и случаи, когато хора от заведението, в което съм била поканена на участие, са ни изпращали автомобил да ни вземе.

- Какъв беше първият ви автомобил?

- Мечтата ми беше "Ауди 80" – червено "яйце". Спестихме пари и си купихме автомобила от Пловдив. Когато си го докарахме, Цветин стана вир-вода от притеснение – тогава за пръв път шофираше нашата кола.

- Вие или Цветин шофирате повече?

- Цветин. Аз не обичам. Случва се да карам и аз, но само когато се прибираме през нощта и Цвети го заболят очите. Попила съм неговия начин на шофиране.

- През ноември излезе дуетната ви песен "No Love, no problem" с певеца Супер Саш. В момента работите ли върху друго парче?

- Да, работя върху нови песни. 2023-та ми беше доста емоционална година и някак си не ми беше насочена на 100 процента към творчество. Има доста неща, които с времето съм позатлачила. Само да съм жива и здрава, ще има отпушване в работна посока. Една песен на година е твърде малко за познат артист като мен. Ще се радвам, ако успея по-динамично да реализирам още хитове.

- Как поддържате перфектния си външен вид?

- Ако трябва да отговоря честно, няма как да не споделя, че минахме през веганство и вегетарианство, а 21 дни бяхме и суровояди. И двамата с Цвети сме отворени хора и сме искали да опитваме нови неща. Генерално стигнахме до извода, че трябва да живеем живота си без ограничения, но два пъти годишно гладуваме и прочистваме телата си. 7 дни правим подготовка за прочистването по една програма, през втората седмица 4 дни не се яде нищо, а след това има 3 дни захранване. През останалото време от годината изобщо не се лишаваме. И разбира се, трябва да се спортува при всяка възможност, да се ходи много. Както и пълноценен сън.

- Напълнявала ли сте някога?

- Случвало се е, но понеже съм по-висока, 2-3 килограма отгоре не могат да се забележат от хората. Ако имам излишни килограми, само аз си ги усещам. Много рядко съм качвала повече от 3 килограма и сравнително бързо се отървавам от тях.

- Някакви корекции по лицето и тялото предвиждате ли?

- Не, нямам такива планове. Пипнах се достатъчно - преди 3 години си оправих носа. В последните години преди операцията той доста се беше видоизменил. Когато човек загуби някой и друг килограм, това се отразява на лицето - мазнините изчезват и хрущялът на носа, който не беше и много равен при мен, си променя формата. Увисна ми, стана и малко като гърбав. В един момент не харесвах самата му форма. Оперирах се в Турция и всичко беше наред. Мина бързо и безболезнено, не съм имала никакви проблеми. Чувствам се добре. Според някои хора сега съм по-различна, но в крайна сметка това съм си аз.



Още по темата: общо новини по темата: 5203
09.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/868 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Бум на коклюш в България
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: