Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Петър Дочев - водещ по една телевизия, звезда в сериал по друга
Автор: Екип Burgas24.bg 21:55 / 14.01.2024Коментари (0)763
©
Славно време започва за младия актьор Петър Дочев. След като в началото на есента той блесна като новия водещ на "Преди обед" по Би Ти Ви, сега му предстои да изгрее и по Българската национална телевизия. Двете участия ще текат паралелно по конкурентните канали. Екранният партньор на Деси Стоянова е получил роля в новия сезон на сериала "Вина", който тръгна по БНТ.

Петър Дочев сам се похвали, че има роля във "Вина" 2. Той не издаде подробности за героя си, но показа свои снимки в образ. От тях се вижда, че неговият човек кара ретро автомобил и е доста елегантен. Изисканият костюм, скъпата филцова шапка и пурата му издават, че е богаташ и като че ли идва от друго време. Във "Вина" от време на време се появяват епизоди от миналото на героите, които изясняват историята им и семейните връзки между тях.

Най-вероятно образът на Петър Дочев е част от тези ретроспекции. Съдейки по автомобила, пред който е сниман, героят му би трябвало да е дядото на новопоявилата се героиня на Лилия Маравиля. От първия епизод на сезон 2, излъчен миналата неделя, стана ясно, че тя е наследила от дядо си именно такъв автомобил, а иначе е богата вдовица, която развива винарски бизнес в района на Мелник. Очертава се флирт между тази бизнесдама и героя на Герасим Георгиев-Геро. 

Получавайки ролята, Петър Дочев намира място в БНТ, което ще съчетава с работата си в Би Ти Ви. Той вече е бил в проект на режисьора на "Вина" Виктор Божинов, само че в продукцията на Нова тв "Пътят на честта". Героят му там първоначално беше епизодичен, след това ролята беше разширена, но това не помогна на актьора да получи кой знае каква популярност извън кръга от фенове на конкретния сериал.

Участието му във "Вина" се очертава да е по-скромно, но най-вероятно ще бъде наблюдавано под лупа, както всичко, с което Дочев се занимава, откакто е станал водещ на "Преди обед". В предаването на Би Ти Ви той първоначално отнесе много зрителски забележки, тъй като тръгна доста тромаво и неуверено. От септември досега обаче е много задобрял и вече има фенове, които сигурно ще се радват да го видят и във "Вина".

Сериалът на БНТ регистрира истински рейтингов триумф миналата неделя. Първият епизод от новия му сезон стана най-гледаната програма в страната ни в конкретния ден и часови пояс. По данни на телевизията всеки пети човек, който е бил пред малкия екран по това време, е гледал именно "Вина". Втора в класацията е Нова телевизия, а трета – Би Ти Ви.

Макар че официално е лице на Би Ти Ви, Петър Дочев беше сред гостите на специалното събитие, с което БНТ отбеляза старта на "Вина" 2. Това беше изискан коктейл, на който присъстваха двама министри – на културата Кръстю Кръстев и на земеделието и храните Кирил Вътев. На партито се събраха звездите в продукцията – изпълнителят на главната роля Владимир Зомбори, който пристигна с половинката си Весела Бабинова, актрисите Елена Телбис и Кристина Верославова, чиито героини са в конкуренция за сърцето му, Михаил Билалов със сценаристката Ваня Николова, Лилия Маравиля, Силвия Лулчева, Веселин Калановски, режисьорът Виктор Божинов, авторът на музиката Петър Дундаков и още много други от екипа на продукцията.

Изненадата на вечерта беше Юлиан Вергов, който също изгря с малка роля в сериала. Лицето му е първото, което се появява на екран в новия сезон. Той играе себе си – актьор, участващ в снимките на реклама за винарната на героинята на Лилия Маравиля. Самата реклама пък се снима от Виктор Божинов, който също е в ролята на самия себе си – режисьор на рекламата.

Вергов беше сред гостите на партито на БНТ. Той делеше маса с Петър Дочев и Веселин Анчев, който във "Вина" е в роля на работник във винарната на героя на Зомбори. Водещи на вечерта бяха лицата на предаването "100% будни" Надя Иванова и Стефан А. Щерев, който с години имаше връзка с актуалната половинка на Петър Дочев – актрисата Ирмена Чичикова, припомня HotArena.



Още по темата: общо новини по темата: 5202
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/867 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Бум на коклюш в България
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: