Нефтохимик със злощастно равенство в Съединение

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (11)
18:06 / 06.10.2010
3412
Неприятно равенство записа Нефтохимик като гост на Гигант Съединение, предаде репортер на Burgas24.bg. "Шейховете" си бяха осигурили победата, като водеха с 0:2, но в края домакините успяха да се върнат и да изравнят до 2:2 с гол в последната минута.

Първото полувреме завърши 0:1 за Нафтата. Попадението реализира Васил Даменлиев, който прехвърли вратаря на домакините при едно центриране. След почивката отново Даменлиев вкара за 0:2, след като бе изведен сам срещу вратаря на гостите.

В последните минути обаче ситуацията се промени коренно. Гигант успя да намали до 1:2 с гол след статично положение. В самия край едно центриране на отчаянието също бе оползотворено по най-лошия за Нефтохимик начин - с гол за 2:2.

"Загубихме един спечелен мач. Може да съжаляваме много за тези загубени две точки, още при 0:2 имахме няколко контраатаки, които не организирахме добре. Въпреки, че през цялото време валеше дъжд, теренът бе перфектен. Подготвяме се за следващия мач в неделя с Тунджа Ягода. Каним и всички фенове утре на откриването на феншопа в Безистена на "Александровска", заяви за Burgas24.bg изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).