Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Нефтохимик със злощастно равенство в Съединение
Автор: Екип Burgas24.bg 18:06 / 06.10.2010Коментари (11)3424
Неприятно равенство записа Нефтохимик като гост на Гигант Съединение, предаде репортер на Burgas24.bg. "Шейховете" си бяха осигурили победата, като водеха с 0:2, но в края домакините успяха да се върнат и да изравнят до 2:2 с гол в последната минута.

Първото полувреме завърши 0:1 за Нафтата. Попадението реализира Васил Даменлиев, който прехвърли вратаря на домакините при едно центриране. След почивката отново Даменлиев вкара за 0:2, след като бе изведен сам срещу вратаря на гостите.

В последните минути обаче ситуацията се промени коренно. Гигант успя да намали до 1:2 с гол след статично положение. В самия край едно центриране на отчаянието също бе оползотворено по най-лошия за Нефтохимик начин - с гол за 2:2.

"Загубихме един спечелен мач. Може да съжаляваме много за тези загубени две точки, още при 0:2 имахме няколко контраатаки, които не организирахме добре. Въпреки, че през цялото време валеше дъжд, теренът бе перфектен. Подготвяме се за следващия мач в неделя с Тунджа Ягода. Каним и всички фенове утре на откриването на феншопа в Безистена на "Александровска", заяви за Burgas24.bg изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на bulgari uinaci
премахни филтъра

0
 
 
Тая година е нулева за бургаския футбол,НЕФТОХИМИК няма да влезне във Б-група,Черноморец няма да играе в европейските турнири... несебър и равда изпадат от б-група, а помойските акули по дюкоменти не могат да се класират за а-група.. във окръжните групи свеки кръг бият някъде съдията но едва ли новия отбор master ще играе за в-група
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Един от най-добрите ни плувци е наказан да не припарва до басейна още дълго време 
Ивет Горанова се присъединява към спортния уикенд в Бургас
Виктория Томова търси рекорд на Ролан Гарос днес
Григор Димитров атакува трети кръг на Ролан Гарос днес
Следващият опонент на Григор Димитров шокиращо победи Карлос Алкарас на клей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: