"Акулите" не продават Хайри за по-малко от 1 млн. евро

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:37 / 14.10.2010
1288
Това обяви мениджърът на "Черноморец - Бургас" Красимир Балъков. "Енис е един от най-стабилните защитници в България. Ако продължава да играе така, трудно ще го задържим, но ще отстояваме цената. Хайри може да играе във всеки силен европейски отбор", коментира Балъков относно информациите, че "Щутгарт" се интересува от централния бранител. Мениджърът уточни, че договорът на Хайри изтича след 1 година и половина.

Известно стана, че през зимата "Черноморец" ще се раздели с Нилтон Кардозо по най-коректния начин и за двете страни. Потвърдено беше, че Роберто Карбони е разтрогнал договора си с "акулите" по взаимно съгласие и че Хектор Гонзалес се е върнал да играе в Кипър.

Продължава лечението на Габриел Атц в Германия. "Габриел се възстановява от сериозна контузия. Той е изключително важен футболист за нас, но ако не се оправи, ще се наложи да се разделим и с него", посочи Балъков. Той съобщи още, че до три седмици сръбският вратар Лазар Йовишич трябва да се сдобие с картотека за втородивизионния сателит "Черноморец - Поморие".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).