Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Факти за Амадор от "Новите съседи", които вероятно не знаете
Автор: Цвети Христова 16:15 / 06.02.2024Коментари (0)1069
Sofia24.bg ще ви разкаже за един актьор, който има много фенове у нас. Пабло Чиапея е известен с ролята си на Амадор в сериала "Новите съседи". Познавате го и от участието му в "Щурите съседи", където влиза в кожата на Мончо. Той е роден на 1 декември 1976 г. в испанския град Албасете. Той се появява в света на актьорите с помощта на своя приятел Ернесто Севиля бел.ред. Севиля също играе в "Новите съседи. Той влиза в ролята на Dj Теодоро и е брат на героя на Чиапея - Амадор. Пабло е женен за член на екипа на "Новите съседи" и е много дискретен по отношение на личния си живот.

Изглежда, че когато имаш талант, възможността често идва случайно. Звучи като холивудско клише, но това е историята на Пабло Чиапея. Съдбата искаше в детството си този мъж, роден в Албасете, да бъде най-добър приятел с друг комик Ернесто Севиля. И точно Севиля е човекът, който го е насърчил да започне да гради своята професионална кариера, оставяйки работата си на учител по физическо възпитание. 

Така приятелите успяха да сбъднат мечтата си и да изкарват прехраната си, разсмивайки другите. Прякорът на Пабло е Чапе. Родът му е с италиански произход, тъй като дядо му е дошъл от Торино. Той има и сестра на име Росана и брат Карлос.

Пабло много обича животните и това е нещо, което можем да видим и когато разглеждаме снимките в личния му профил в Instagram. Той има над 700 000 последователи и споделя ежедневието си със своята съпруга, дъщеря и домашен любимец - космат померан. 

Кариерата и успехите му на сцената изглеждат невероятни. Как започва всичко обаче. Един ден телефонът иззвъня...беше Ернесто Севиля, който получи роля в комедийно шоу за Paramount Comedy и се обаждаше на своя приятел от детството, за да запише скеч. 

По това време Пабло се премества в столицата Мадрид и убеден, че трябва да направи всичко възможно, за да се запише в училище по актьорско майсторство. Красив етап в живота на актьора започва с неговите герои в комедийни предавания като "Muchachada Nui“ или "La hora chanante“. Това беше началото на успешна кариера, основана на смеха. Двамата сформира банда от професионалисти и заедно с Хоакин Рейес, Карлос Аресес и Хулиан Лопес разсмиват хората, като така печелят и пари, както и популярност. Това са приятели, с които продължава да работи в "La que se cerca“ и които са му като братя. 

До такава степен, че Пабло и Ернесто играят най-палавото братско дуо по телевизията във фантастиката, създадена от Алберто и Лаура Кабайеро , племенниците на Хосе Луис Морено. 

Съпругата на Пабло е Наталия Пуенте. Тук за пореден път случайността ще промени живота на актьора, когато на снимачната площадка на сериала, който го прави известен - "Новите съседи", той среща Наталия. Те се срещнаха, когато тя отговаряше за гардероба на актьорите в сериала и по-късно се превърна в голямата любов на Пабло Чиапея.

"Тя работеше в гардероба и там пробвах всичките си дрехи, включително леопардовите прашките, с които се появих на екран, като Амадор. Прашките се избират от отдела, който отговаря за дрехите на актьорите. Любопитното в случая е, че момичето, което избра прашките за мен във втория сезон, е мой партньор в живота вече 18 години. Сега имаме момиче на име Валентина, което благодарение на тези прашки, е тук", казва актьорът.

"И, разбира се, пробвах прашките и излязох от съблекалнята си като в "звездопад“ и тя ми каза дали ми стоят добре или зле", добавя той. 

Но ако нещо е изненадващо, когато видите автобиографията на Пабло, то е, че актьорът се определя като човек, който е срамежлив, който извън сцената или когато камерите са изключени, не обича да бъде център на внимание. Вярно е, че след нарастващата му слава, когато стана Амадор Ривас, животът му се промени завинаги и няма случай, в който актьорът да не е бил спрян на улицата за снимки и автографи. Но казва, че съпругата му Наталия се справя добре и е доволна от обичта на публиката. 

"Баща и още неща" е фразата, с която Чапе се самоопределя в биографията си в Instagram.

Но това, което Чапе обича, е да се наслаждава на времето със семейството си и да прави това, което го вълнува: да кара хората да се смеят, да се смее, да спортува и, ако има време между работата си и личните си ангажименти, да играе видео игри. 

Логично той обича да спортува, защото е бил преподавател по физическо възпитание в Албасете. "Да спортувам, това е което ме кара да се чувствам по-добре физически и ме облекчава психически. Когато не го правя, се чувствам зле, защото смятам, че пренебрегвам важна част от живота си", обяснява той в интервю пред "Diez Minutos". 

В момента той продължава с ролята на Амадор, която му е донесла толкова много радост в живота, но също така е в процес на разнообразяване на кариерата си. Дали като водещ на игрово шоу или във филми, например когато през 2014 г. той стана част от актьорския състав на "Съжалявам, ако те наричам любов“. Откакто завършва драматично изкуство, Пабло също участва в дузина пиеси, изпълнявайки в тях роли като Тенорио в "El burlador de Sevilla“, режисиран от Хосе Луис Саес или си сътрудничи в продукциите на Ярослав Биелски, "Нашата кухня“ и "Полет над кукувиче гнездо“. Той принадлежи към така наречения "El quartet de Albacete“, група комици, създадена от него, Хоакин Рейес и Ернесто Севиля.

Много от хората не знаят, че е бил скаран с Начо Герерос, който в "Новите съседи" е в ролята на Коке. Сбиване между двамата е в основата на конфликта. Чапе и Начо са част от актьорския състав на "Новите съседи", като са двама от главните герои. Освен това те имаха добри отношения извън снимачната площадка. Конфликт обаче преобръща приятелството им на 180 градуса. Те прекараха почти година, без да си говорят, въпреки факта, че записаха множество сцени заеднов сериала. Герерос призна за конфликта в програмата на Nagore Robles. 

"Не говорих с един колега една година заради някаква глупост, която двамата можехме да уговорим. За щастие това се случи преди много години и преди много години отново станахме приятели", спомня си Герерос.

"Беше много неприятно да обичаш човек толкова много и да си с него всеки ден на снимачната площадка, без да си продумате нито дума, освен когато трябва да споделите реплики на сцената. Обожавам го, уважаваме се един друг", добави той.

Приятелството на Чапе (бел.ред. Амадор в "Новите съседи") с Ернесто Севиля (бел. ред. Dj Теодоро в "Новите съседи") датира от времето, когато Чапе е на 9 години. Те се срещнат в училище, но не са в един и същи клас. Лошото поведение на Ернесто доведе до случайна среща. Пабло е с една година по-голям от Ернесто.

"Изгониха ме от класа ми за лошо поведение и ме изпратиха при по-големите“, спомня си Ернесто в La Noche. 

"Бях в час, присъствах както винаги, водех си бележки, когато го поставиха пред мен“, каза Чапе. Но Ернесто носи шапка, която блокира видимостта на партньора му зад него, който го помоли да се обърне надясно, за да види дъската. 

"И той се обърна, видях лицето му, бях шокиран и оттогава сме приятели завинаги “, обяснява през смях Пабло Чиапея.



Още по темата: общо новини по темата: 5208
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
предишна страница [ 1/868 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
49-ото Народно събрание
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: