Сурови наказания за Нефтохимик след пародията в Свиленград

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (44)
12:31 / 19.10.2010
6862
Сурови наказания отнесе Нефтохимик и членове от щаба на клуба заради скандалите по време на срещата със Свиленград, предаде репортер на Burgas24.bg. Припомняме, че "шейховете" реагираха бурно на абсурдното съдийско отсъждане да зачете гол за Свиленград при очевидна игра с ръка на играч на домакините, а съдията реши да прекрати двубоя заради оспорването от страна на бургазлии.

Съгласно чл. 34/1/2 от Дисциплинарния правилник Зоналният съвет на БФС за Югоизтока наказа с лишаване от правото да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и глоба от 100 лева треньора на Нефтохимик Ганчо Евтимов. Той бе отстранен от скамейката още в началото на срещата. Много по-тежко е наказанието за лидера на тима Митко Трендафилов, който бе сред най-активните при оспорванията. Той е лишен от състезателни права за 8 мача, като ще пропусне част от най-тежките срещи на Нафтата - с Арда,  Родопа, Созопол, Ботев Гълъбово, Ботев Пловдив - всички от отборите от топ 6 в класирането, гостуване на Марица в Пловдив, както и два привидно по-леки мача със Стамболово и Розова долина. Клубът се наказва и с имуществена санкция от 500 лева.

В четвъртък ще заседава спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на БФС, която ще се произнесе по крайния резултат на срещата Свиленград - Нефтохимик, прекратена при резултат 2:2. Очаква се да бъде присъден служебен резултат 5:0 в полза на Свиленград.


Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).