Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Очарователна двойка напусна Dancing Stars още в първия епизод
Автор: Екип Burgas24.bg 00:26 / 21.02.2024Коментари (0)1964
Първата двойка, която напусна първия епизод на Dancing Stars и съответно класирала се с най-малко точки според зрителите и журито, бе на Боряна Баташова и Калоян, видя Plovdiv24.bg

Папи Ханс и Ани пък имаха най-много - 32 точки, присъдени от журито.

Звездни участници влязоха в изненадващи дори и за самите тях роли в първия епизод на Dancing Stars. В следващите няколко месеца те ще получават и критика, и аплодисменти, ще търсят своя стил, ще импровизират и най-вече ще се забавляват, както никога досега.

Освен танцово състезание на високо ниво "Dancing Stars“ обещава смях и отлично настроение за цялото семейство, сериозен принос, за който ще имат невероятните водещи - Краси Радков и Алекс Раева.

Първи на дансинга излезе първият Ерген на България. Виктор Стоянов и Михаела Павлова откриха звездната танцувална нощ с фокстрот. Той обича да се състезава и затова се впуска в предизвикателството Dancing Stars. Тя е многократен финалист на международни и републикански състезания по танци.

Водещата от малкия екран Натали Трифонова изпълни невероятен фокстрот заедно с Димитър Стефанин. Танците са нейна мечта още от детска възраст, а Митко е печелил Dancing Stars в Австрия.

Боряна Баташова има специална емоционална връзка с предаването – в първия сезон на Dancing Stars участник е съпругът ѝ Андрей Баташов и двамата се женят по време на снимките. До нея застана момчето, което грабва купата Dancing Stars преди точно 10 години -  Калоян Иванов, с когото изиграха ча-ча-ча!

Пловдивчанката д-р Неделя Щонова е специалист невролог, автор и водещ, но детската ѝ мечта била да стане балерина. С танцови стъпки напред в Dancing Stars я поведе момчето, което всички познават - Атанас Месечков, който я понесе във вихъра на самбата!

Даниел Пеев - Дънди влиза в Dancing Stars с надеждата Илиана Раева да не бъде много строга с него. С тежката задача да го направи танцьор се захваща една от най-успешните танцьорки по спортни танци, представлявала и състезавала се от името на България -  Елена Мерджанова, с която предизвикаха огнена експлозия на сцената с танца самбатаи.

Емрах и Веселина Данова изтанцуваха своя първи валс. Той твърди, че няма нещо, свързано с музиката и танците, което да му се опъне.

Тя е родена като Емилия, но успява като поп-фолк иконата Емануела. С мисията да я направи кралицата на бала в Dancing Stars се наема момчето, което има спечелени над 140 медала и над 150 купи. С огнено присъствие и неповторим стил Емануела и Иван Карастоянов превзеха сцената с енергично ча-ча-ча!

Дара и Димитър Георгиев - Джими зашеметиха всички с огнена самба. Тя е музикален артист, моден ентусиаст и мечтател. Участва в Dancing Stars, за да създаде готини спомени и нови приятели. Във вълнуващото приключение до нея застава момчето, което е печелило награди на много състезания, а на други дори е било съдия.

Папи Ханс и Ани Дончева изиграха чувствен валс. Припомняме, че той е певец и писател с подчертано чувство за хумор. Смята себе си за най-добрия танцьор сред мъжете и вярва, че ще спечели Dancing Stars. До бляскавото първо място в надпреварата разчита да го отведе една от най-добрите състезателки по спортни танци в страната.

Нона Йотова и Даниел Денев бяха следващите участници, излезли на сцената и взривиха публиката с танца самба. Тя е изиграла безброй роли, но любими са ѝ тези, в които се съчетават актьорска игра, музика и танц. Тя се довери на безпогрешния ритъм на момчето, което има купа от Dancing Stars Виетнам. 

Мила Робърт е актриса, певица и свободен артист. От малка иска да участва в Dancing Stars. С танцови стъпки по пътя към мечтата ѝ ще я поведе момчето, което е печелило купата на Dancing Stars във Виетнам - Кристиан Йорданов

Тази звездна вечер те се впуснаха във вълнуващо ча-ча-ча.

След тях излезе двойката - вокалиста на "Остава“ Свилен Ноев и Йовита, които изиграха ча-ча-ча с много енергия, емоция и усмивки. 

С много емоция и вълнение Ивет Горанова и Тодор Атанасов покориха всички с един чувствен валс. Тя е настояща олимпийска шампионка по карате, с 6 -годишен опит в народните танци.

Следващ на сцената излезе Серафим Тодоров, три пъти европейски и четири пъти световен шампион по бокс. Да влезе бързо в крак със спортните танци му помогна едно момиче, което мечтае от дете да участва в Dancing Stars - Таня Балтова.

Валери Григоров и Дорина Стоянова - Ковачева изиграха ча-ча-ча. Той обича състезанията и каскадите в киното. Влиза в Dancing Stars, за да се научи да танцува. За негова радост, към победата ще го води една блестяща професионална танцьорка, която също е печелила формата през 2013 г..

Последен в предаването излезе актьорът Филип Буков. Той влиза в Dancing Stars, за да победи. На бляскавата сцена до него ще застане една дама, която е дипломиран учител към Световния танцов съвет - Ралица Мерджанова.

Те изпълниха пламенно ча-ча-ча.



Още по темата: общо новини по темата: 5202
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/867 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Бум на коклюш в България
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: