Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Цитиридис хейти предаване на bTV
Автор: Екип Burgas24.bg 10:41 / 23.02.2024Коментари (1)1270
©
Ексводещият Николаос Цитиридис захапа най-обсъжданото предаване у нас "Ергенът" и вбеси участничките му. Комикът обяви края на своето вечерно шоу в ефира на Би Ти Ви на 24 януари и се завърна на сцената на "Комеди клуба", където в момента се гаври с предаванията по старата му телевизионна партньорка.

Едно време водещият интервюираше участничките в "Ергенът" с голяма усмивка, но след като слезе от малкия екран и се качи на сцената, започна да ги обижда. Цитиридис публикува доста нелицеприятни постове в инстаграм.

"На мен ми харесва това предаване, защото е обединяващо. Каквото и да стане, ние сме обединени около "Ергенът" и най-вече жените около ергена... защото всички са к*рви", с тези думи започна пред новата си публика Цитиридис.

След завръщането на романтичното предаване въпреки радостта на феновете някои от звездите явно не успяха да преглътнат горчивия вкус в устата и започнаха смело да го хейтят.

"Миналата година даже, за да опровергаят цялото нещо, вкараха девствено момиче във формата и това беше девствената к*рва", продължи да осмива предаването Нико.

След като разбраха какви ги говори Николаос, някои от участничките се засегнаха и върло му отговориха.

"Как не те е срам??? Не мога да повярвам, че наистина изрече всички тези грозни неща, това не е нормално... Нито смешно!!! Напротив...", коментира една от най-колоритните участнички на първия сезон на формата Венета Костова. Фармацевтката защити гордостта си, а други коментатори се съгласиха с нея: "И изведнъж... целият ми респект към тази личност се изпари", пише нов нефен на Цитиридис.

Феновете на "Ергенът" определиха шегичката на Нико като отчаян опит за рейтинг на гърба на някой друг.

"Предвид, че беше уволнен от Би Ти Ви, сега шепа от 50 човека в някакви мазета са му аудиторията. Затова дай да пуснем снаряда в инстаграм", обясниха си поведението му някои от последователите на комика. Цитиридис дълго време твърдеше, че е в добри взаимоотношения с Би Ти Ви, но може би това се е променило.

"По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите - повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент - това е благодарност. Че бяхме заедно с всички вас, че се запознахме, че работихме заедно, че имахме шанс да се учим един от друг. Много съм благодарен за всяко едно запознанство, за всяко едно приятелство, което съм направил тук. Сега някои може да си кажат и да си мислят, че това е някаква шега или маркетингов трик - за съжаление не е", с тези думи се бе сбогувал Николаос с телевизията преди месец, когато всичко между тях изглеждаше окей, но явно някои неща са се променили.

Изгората на Цитиридис, актрисата Боряна Братоева, бе сред малкото звезди, осмелили се да лайкнат скандалната публикация на водещия. Другите засега отбягват смелите шегички на Цитиридис и не му обръщат много внимание.

Новоизлюпените моми на "Ергенът" обаче изглежда не се вълнуват много, много от Цитиридис. Фармацевтката на новия сезон Васка Джурова дори не следва водещия в мрежите и не се интересува от "комедията" му. Носителката на титлата Мис София 2022 определя себе си като жена, която един мъж не може да контролира, тъй като македонският й нрав не го позволява. Джурова бързо се превърна в любимка в новия сезон и е намирана за една от най-естествените дами, които са влизали в предаването, въпреки коментара на гърка, че дамите не са никак "естествени".

Кралицата на Свети Влас Теа Добрева също не гледа публикациите на комедианта въпреки многото им общи интереси. Освен че мацката обича да е на сцената точно като Нико, е и доста сериозно запалена по фитнеса. Засега някои от зрителите са настроени срещу Теа поради някои от корекциите й и претендират за по-натурални участнички.

Третият сезон на "Ергенът" започна в сряда вечерта, като в началото беше пуснато 10-минутно видео какво да очакват зрителите. Скандали между момичета с големи джуки, блъскане на тела с едри дупета с целулит и заплахи за бой ще са само част от акцентите през новия сезон.

"Ще ти вкарам токче и ще умреш", "Слагаш си 5 сутиена, за да изглежда, че имаш големи гърди" и "Държат те тук само защото му е жал за теб и гадния ти носов глас" са само част от обидите, които ще прозвучат в ефир.

Жените се обиждат на възраст и дори крият ножовете, защото положението става много напечено. Сред най-нападаните участнички е жена на 36 години, която масово обвиняват, че е дърта и няма как да привлече вниманието на ергена Александър Младенов. Блондинката ги контрира, че е на възраст, на която вече има опит. "Не съм чувала мъже на улицата да се обръщат след жена и да казват, че й харесват опита", захапват я младичките ергенки.

В първия епизод 20-годишната Валерия успя да се целуне с Алек още в началото и дръпна пред останалите претендентки. Брюнетката опита да се намляска с Ергена при влизането си, като му предложи да ядат заедно спагети. Но не й се получи. При втория опит Валерия сколаса и вплете устни с Алек. Младенов се разчувства от личната й история и искрите бързо пламнаха. А скандалите и разправиите с обиди тепърва предстоят, пише "България Днес".



Още по темата: общо новини по темата: 5205
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/868 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: