Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звездите, които сме виждали в много тв формати
Автор: Екип Burgas24.bg 15:18 / 24.02.2024Коментари (0)1231
©
Новият телевизионен сезон започна ударно и ако доскоро се оплаквахме, че няма какво да гледаме, то сега се чудим кое по-напред да гледаме. За всеки по нещо предлага програмата на двете най-големи телевизии, а ако вече сме изглеждали пилотните епизоди на така чаканите риалити, вероятно сме останали изненадани (приятно или не) от присъствието на не едно и две добре познати лица.

Има звезди, които обичат често да ги дават на малкия екран и не отказват покани за различни предавания, в които да демонстрират и различни таланти. А има и други, които са станали популярни именно с участието си в някоя продукция и някак съвсем в реда на нещата след известно време се появяват в друга - дори да не спечелят, поне да напомнят за себе си. Е, в този телевизионен сезон има и от двата вида.

Виктор Стоянов

Бившият състезател по гребане и фитнес треньор стана известен за една нощ с пилотния епизод на романтичното риалити "Ергенът". Първият сезон стартира преди точно две години и от тогава животът на първия ерген на България се преобърна. А в началото на седмицата той се впусна в ново телевизионно предизвикателство - Dancing Stars. 

Трудно ни е да възприемем мускулестия мачо, който сме свикнали да гледаме как омагьосва жените с поглед, усмивка и култовата си реплика "Много мило", да танцува под вещото ръководство на своята партньорка Михаела Павлова, но сме сигурни, че освен обувките си за танци, ще успее да излъска и имиджа си. И въпреки лекия си гаф при първия танц, ще успее да ни изненада приятно.

Папи Ханс

Двамата с Виктор Стоянов са си доста близки приятели и сега се впускат заедно в танцувалното приключение. Освен че доста успешно се преквалифицира от поет в певец, Константин Трендафилов продължава да трупа и телевизионен опит.

След като преди няколко години участва в последния сезон на ВИП Брадър, а после и в шоуто за имитации "Като две капки вода", сега реши да ни покаже, че освен да пее, може и да танцува. И още при първото си излизане на сцената на Dancing Stars успя да спечели журито.

Дара

Подобно на колегата си Папи Ханс, и тя не участва за пръв път в телевизионно предаване. Нейната звезда изгря в "Х фактор", няколко години след това я видяхме като участник в "Като две капки вода", а след като натрупа опит като изпълнител, влезе в ролята и на треньор в "Гласът на България". Сега пък ще ни омагьосва с танци заедно с партньора си Джими Георгиев в Dansing Stars.

Филип Буков

Един актьор, който освен на сцената, често се появява и на малкия екран. Звездата от сериала "Татковци" взе участие в последния сезон на "Сървайвър", където му беше наистина трудно да оцелее и се наложи да напусне формата преждевременно заради сърдечни проблеми, които се влошиха от суровите условия по време на снимките.

Сега Буков е част от звездните участници в Dancing Stars и за пореден път ще предизвика себе си. При първата си поява на дансинга със своята партньорка Ралица Мерджанова той бе видимо притеснен, но даде най-доброто от себе си. А тепърва ще видим докъде ще стигне в танцувалната надпревара.

Александра Гърдева

Докато първият ерген на България избра да танцува, една от претендентките за сърцето му се впусна в нова надпревара - този път кулинарна. Хипнотерапевтката Алекс Гърдева е част от звездния отбор в новия шести сезон на Hell's Kitchen.

Появата й там вероятно бе изненада за някои заради конкуренцията межу телевизиите, но явно вече нищо не я спира да приема подобни ангажименти. Докато в "Ергенът" не успя да излезе най-достойна за сърцето на Виктор, сега ще видим дали ще се докаже като перфектна кулинарка - качество, с което би спечелила бъдещия си мъж. Засега тя дава заявка да покаже същото държание, както и в романтичното риалити, и да не остане длъжна на никого.

Пеньо Гатевски

Станал известен като Гатьо, 41-годишният бивш командос бе един от най-ярките персонажи в последния сезон на "Игри на волята" не само с внушителната си физика, но и с избухливия си нрав и пиперлив език, пише lifestyle.bg.

Определено бе изненада да го видим с бяла куртка сред звездните избраници в кухнята на шеф Виктор Ангелов, но сме сигурни, че с него предаването ще е доста по-интересно. Не очакваме да демонстрира забележителни кулинарни заложби, но със сигурност ще бъде душата на компанията и ще забърка не един и два скандала.

Ивайло Герасимов

Той стана известен след участието си в седмия сезон на "Фермата". Колкото хора го харесаха, толкова и не успяха. Отскоро Ивайло е водещ на онлайн подкаст, а пред дни напомни за себе и на телевизионните зрители в любовното риалити "Един за друг".

Този път той е в компанията на съпругата си Христина, която, както самият той признава, добре му дърпа конците. Затова ще е интересно да видим дали ще проявява характер така, както във "Фермата", или бракът го е направил по-улегнал и търпелив.



Още по темата: общо новини по темата: 5202
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/867 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Бум на коклюш в България
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: