Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Провокации от феновете на Ботев очакват в Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 15:56 / 26.10.2010Коментари (103)4691
© Burgas24.bg
Провокации от привърженици на Ботев (Пловдив) очакват в Нефтохимик, стана ясно на днешната пресконференция на бургаския клуб. Пред медиите от ръководството на клуба обявиха, че колегите им от Марица (Пловдив) се обадили загрижени, за да предотвратят евентуални ексцесии на стадиона в пловдивския квартал Кършиака, провокирани от почитатели на Ботев.

Утре в среща от 14-ия кръг на Югоизточната В група Марица (Пловдив) приема Нефтохимик, а бургазлии и Ботев са основни претенденти за 1-ото място, единствено даващо право на директна промоция. Страстите между феновете и ръководствата на Ботев и Нефтохимик се нажежиха сериозно, след като мачът Свиленград- Нефтохимик беше прекратен.

От Марица поискали информация колко привърженици на Нефтохимик ще пристигнат утре в Пловдив, за да бъдат посрещнати още извън града от полиция и да бъде гарантирана сигурността им. Все още не е ясно колко привърженици на Нефтохимик ще пристигнат в Пловдив от столичния фенклуб.

"Атаката на "Б" група за нас не е самоцел, защото амбицията ни е първо отборът да узрее за това. Имаме финансов ресурс да се състезаваме в Б група, но дори и сега да не успеем, догодина със сигурност ще бъдем по-добри. Това не означава, че абдикираме от битката за 1-ото място. Ще се борим до край, а ако останем 2-и, се надяваме на евентуален бараж за промоция, коментира президентът на Нефтохимик (Бургас) Георги Танев на срещата с журналистите.

"Имаме проект за нов стадион, който ще бъде изграден на мястото на този в квартал Долно Езерово. Първо обаче проектът в завършен вид ще бъде представен на общината, защото стадионът е общинска собственост. Когато всичко около строежа бъде ясно, пълният проект ще бъде представен на медиите. Отделно от това, купихме един парцел земя, в рамките на града, където също започваме строеж. Там ще бъде базирана бъдещата футболна академия на Нефтохимик", допълни президентът на "шейховете" Георги Танев.

Източник: Sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 1
27.10.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на zeleniq1962
премахни филтъра

+2
 
 
Момчета четете малко никои от нащо ръководство и от нашите фенове несие и помислял че може да има провокации от феновете на ФК Ботев Пловдив. Просто от Маричката са се обадили и са казали че може да има профокации от фенове на Ботев Пловдив. Невиждам тука Нефтохимик да има някаква вина.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: