Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
БГ актьорите, наклеветени за побойници
Автор: Екип Burgas24.bg 17:10 / 27.02.2024Коментари (1)1386
©
Не са никак малко известните актьори у нас, които са били обвинявани в насилие от жена. Най-пресният случай е скандалът със звездата от "Вчера“ Христо Шопов.

Актьорът бе задържан, след като заплашил с оръжие съседка по време на скандал в кв. "Манастирски Ливади“ в София. Според чужденката Патриция, която твърди, че е нападната от Шопов, съпругата на актьора блокирала с автомобила си нейната кола. Ядосаната съседка вдигнала чистачките на превозното и средство, а по-късно се върнала и видяла, че е счупена едната от нейните чистачки. Отишла до дома на семейство Шопови, за да говори с тях, но твърди, че била нападната и актьорът я заплашил с пистолет. Патриция успяла да запише с телефон случката. След това била откарана в "Пирогов“.

"Насочи пистолет в лицето ми и каза, че ще ме застреля. След това ме удари по бузата. Имам синини. И двамата ме удряха и се опитваха да вземат телефона ми. Заснех как ми казва, че ще ме убие“, разказва чужденката.

След излизането на Шопов от ареста обаче съдът обяви, че няма доказателства звездата на българското кино да у е насочвал пистолет към своята съседка Патриша Тийвс с думите: "Ще те застрелям в лицето с пистолета ми“. От два видеоклипа, който самата гражданка на Люксембург е направила, се виждало, че той държи нещо в лявата си ръка. То наподобявало на връзка ключове, чувало се и подрънкване на ключове. Затова съдът обяви, че може да се направи извод, че актьорът не е държал пистолет, а ключове.

По същото време миналата година екссъпругата на една от големите звезди на "Комиците“, Васил Драганов, взриви мрежите с обвинение към актьора: "Била съм жертва на физическо насилие многократно, но повече болеше от емоционалния тормоз през годините“.

Малко по-рано Васил сподели, че майката на двете му деца е изоставила семейството си и е забременяла от "квартален кебапчия“. В интервюто си той напълно отрече нейните обвинения и заяви: "Наклевети ме, че съм упражнил насилие над нея. Стигна се до съд, сестра й беше основен свидетел, но тя не е присъствала на никаква подобна случка. Затова след 6 месеца ходене по мъките съдът ме оправда и реши децата да останат при мен." Андреа Драганова обаче написа, че екссъпругът й всъщност е крил децата им от нея в продължение на повече от година.

"Бях оклеветена брутално от човека, който в една голяма част от живота ми беше целият ми свят. Вече повече от денонощие ме разкъсват в социалните мрежи с обиди, че съм лоша майка и пропаднал човек. Телефонът ми звъни непрекъснато - все колеги, търсещи коментар“, написа още Андреа Драганова в своя пост.

До ден днешен обаче най-мощният скандал остава този между един от най-уважаваните ни актьори Юлиан Вергов и колежката му Диана Димитрова. Отново чрез публикация във фейсбук Диана обвини Вергов в това, че преди 7 години й се нахвърлил по време на снимките на "Откраднат живот“.

Според тиражираната история Вергов се опитал да се раздели с Диана Димитрова, за да опита да запази брака си, но актрисата не играла честно спрямо семейството му и се опитала да се сприятели с 15-годишната му дъщеря, настройвайки я срещу майка й. Вергов побеснял и в момента, в който видял Диана Димитрова на снимките на "Откраднат живот", веднага отпуснал гнева си и я нокаутирал. Засега Вергов не говори по темата, а делото по случая тече, припомня "България Днес“.



Още по темата: общо новини по темата: 5221
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
предишна страница [ 1/871 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Щом и двамата са я били тая татуирана люксембургса мастия, значи не е било случайно. Не, в никакъв случай не приемам насилието. Просто си мисля, че тук конкретно нещо се скрива. За момента говори само тя. На английски. Шопови мълчат. Вероятно така са им казали. И всичко рано или късно ще изплува. Другите двама няма да коментирам.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Наводнения 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: