Николай Кръстев: Дано по-скоро играем с голям европейски отбор на "Лазур"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
15:37 / 01.11.2010
2136
"Надявам се на стадион "Лазур" в най-скоро време да гостува някой отбор от силните европейски първенства, чиито мачове сега гледаме само по телевизията. Това ще се случи при класиране на "Черноморец-Бургас" в челната тройка и участие в евротурнирите. Такава е нашата цел и смятам, че имаме възможности да я постигнем този сезон", заяви опитният централен защитник на "акулите" Николай Кръстев, който гостува в телевизионно студио.

Кръстев подчерта, че е много важно бургаската общественост да подкрепя всеотдайно футболистите на "Черноморец". Той изтъкна, че в отбора има отличен колектив. Играчите се отнасят професионално към задълженията си, дисциплината е на ново равнище, целите и мотивацията - също. Бранителят не пропусна да посочи историческите рекорди за клуба с 4-те победи над софийските грандове и поредицата от 11 мача без загуба, като изрази надежда, че към серията ще се прибави и днешният двубой с "Миньор".

Гостът в телевизията каза, че се гордее с проекта на "Черноморец-Бургас". Той е възхитен от строежа на кампуса "Гнездо на акули" и се надява реализация да получи и замисълът за нов спортен комплекс на стадион "Черноморец".

"Нека нашият град стане един от тези, в които се играе зрелищен и емоционален европейски футбол", заяви Кръстев в края на гостуването си в студиото покани всички привърженици на футбола в Бургас да посетят мачовете до края на сезона, като още днес в 18 часа могат да изгледат двубоя, в който "Черноморец - Бургас" посреща на стадион "Лазур" тима на "Миньор" Перник.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).