"Черноморец-Бургас" разпиля "Локо" (Сф) с 8:1 при юношите до 19 г.

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
14:46 / 02.11.2010
1675
Убедителна победа с 8:1 записа "Черноморец - Бургас" над гостуващия "Локомотив" /Сф/ в мач от 13-ия кръг на първенството в елитната юношеска група до 19 г. Двата отбора се срещнаха на изкуствения терен в Поморие. С 5 гола блесна националът в своята възраст Живко Петков, който се реваншира по най-добрия начин за пропуснатата дузпа при загубата с 0:1 срещу "Сливен" в мача за купата на БФС миналата седмица.

Младите "акули" доминираха тотално, но резултатът до почивката не предвещаваше, че ще се стигне до разгром. Домакините водеха само с 2:0 след попадения на Димитър Благов и Живко Петков. През второто полувреме черноморци се развихриха и пронизаха още шест пъти мрежата на съперниците си. Петков вкара още 4 гола, Благов добави един, а веднъж се разписа и Йордан Йорданов. Гостите отвърнаха само с почетно попадение.

"Момчетата играха перфектно. Всичко им се получаваше - и пресата, и бързото преливане в двете фази, и доброто взаимодействие в предни позиции. Държаха се на терена със самочувствие и настроение", коментира Мирослав Кралев, който работи с юношите в треньорски тандем с Владо Стоянов.

След победата си младите "акули" се изкачиха на 5-о място във временното класиране на групата с актив от 24 точки и в следващия, 14-и, кръг гостуват на "Локомотив" /Пд/ на 8 ноември /понеделник/.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).