Марсио Нуньо: Този сезон сме длъжни да се класираме за Европа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:48 / 04.11.2010
685
"Ако този сезон не се класираме за Европа, ще бъде лошо. Сега ни е шансът", заяви днес халфът на "Черноморец - Бургас" Марсио Нуньо на среща с журналисти. Португалецът смята, че равенствата с по-непретенциозните отбори се дължат на липсата на шанс.

"В Бургас аз и семейството ми се чувстваме супер. В България не искам да играя другаде освен в "Черноморец - Бургас". Ако има интерес към мен от чужбина, решаващата дума ще бъде на ръководството, с което ще се преговаря", каза Нуньо, който планира да играе още 3 - 4 години. Относно пробите, които мина през лятото в "Плимут", той каза, че е разочарован от слабата организация в английския клуб.

"Направих една тренировка, после не ме потърсиха три дни и се прибрах в България. За мен няма голямо значение позицията, на която играя. Важно е треньорът да ми гласува доверие. За мен сега е най-важно да тренирам усилено и да играя добре. Да помагам на "Черноморец - Бургас" да се задържи в челото на класирането и да изпълни поставената цел за класиране в евротурнирите", сподели Марсио, който в понеделник посреща в Бургас съпругата си с новородената им дъщеричка Мария.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).