"Акулите" на разходка в Морската градина преди мача с Пирин

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:44 / 15.11.2010
1679
Футболистите от групата на "Черноморец - Бургас" за мача с "Пирин" направиха днес по обяд разходка в Морската градина. Клубният "Мерцедес" свали играчите на паркинга на хотел "Приморец" в най-южната точка на парка. Водени от помощник - треньорите Илия Груев и Йончо Арсов, "акулите" поеха пеша на север към Пантеона. Най-ентусиазирани от красивата панорама, която се откриваше от алеите към морето бяха нападателите Муса Койта и Лис Муйтис, а аржентинецът Адриан Фернандес по традиция не спираше да води емоционални диалози.

По пътя си футболистите бяха приветствани от мнозина техни привърженици от най-различни поколения, излезли също да се разходят в топлия есенен ден. Черноморци получиха най-искрени пожелания за победа с много голове и обещаха да положат всички усилия, за да оправдаят очакванията на феновете.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).