На специална среща в полицията обсъждат мача Нефтохимик - Ботев

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (13)
11:35 / 17.11.2010
3708
Представители на ръководството на Нефтохимик, фенклуба на "зелените" и полицията ще се срещнат на 18 ноември, четвъртък, за да обсъдят предстоящия двубой с Ботев Пловдив, предаде репортер на Burgas24.bg. На нея ще се дискутира осигуряването на сигурността по време на срещата. Двубоят на върха се явява пряк сблъсък между първия и втория в класирането за битка за място в "Б" група, макар че Нефтохимик за сега изостава с 8 точки от пловдивчани.

За срещата се очаква да пристигнат голямо количество фенове на Ботев от Пловдив. Днес на стадиона в Царево срещу Созопол ще има около 300 привърженици на пловдивския тим, а за двубоя с Нефтохимик, който ще бъде с по-голям заряд и в празничен ден се очакват много повече фенове. Поради тази причина ще се обсъжда нормалното провеждане на мача, тъй като по всяка вероятност стадионът в Долно Езерово няма да успее да събере всички желаещи да гледат мача.

"За мача се очакват да пристигнат много привърженици на Ботев Пловдив, което още веднъж потвърждава предварителните очаквания за истински футболен спектакъл, какъвто Бургас не е виждал от годините на славния Нефтохимик! Клубът на привържениците на ФК Нефтохимик Бургас призовава още веднъж всички фенове на отбора, да го подкрепят в този изключително важен двубой по пътя им към завръщане в професионалния футбол. За всички желаещи фен клубът осигурява автобусна линия за директен превоз до стадиона и обратно с цена 1,00 лв. във всяка посока. Информация за разписанието на автобуса може да се намери на сайта на фен клуба", заявяват от Клуба на привържениците на Нефтохимик. Срещата е другата неделя, 28 ноември, от 14:30 часа.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).