Балъков: Това е най-краткият път за участие в европейските клубни турнири

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
16:41 / 20.11.2010
1475
Старши треньорът на Черноморец Бургас Красимир Балъков бе доволен от успеха с 5:0 над Вихрен, който прати "акулите" на осминафинал за Купата. Той не пропусна да похвали и тима от Сандански за представянето.

"Искам да поздравя публиката и ръководството на Вихрен, за коректността, за добрия футбол, млади момчета, които играят много приличен футбол. Ние успяхме да използваме ситуациите, които имахме, отбелязахме два гола, след което за Вихрен бе трудно да се върне в мача, а за нас бе важно да отбележим още, за да можем да утвърдим тази победа," заяви Балъков.
Относно амбициите в турнира, той добави:"Нека да видим какъв ще бъде следващият жребий. Играем за победа във всеки мач. Това е най-краткият път за участие в европейските клубни турнири."

"Вихрен игра агресивно, опитваше се да създава положения, но на нас много рядко ни вкарват голове и това се доказа и днес. Защитата е един от силните ни елементи. Хубавото днес бе, че показахме, че можем да правим голове и срещу по-малките отбори," завърши Краси Балъков.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).