Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Нефтохимик сгреши в Гълъбово, вече с пасив от 13 точки
Автор: Екип Burgas24.bg 16:19 / 21.11.2010Коментари (33)5715
© Burgas24.bg
Нефтохимик завърши 2:2 с Ботев Гълъбово и вече е на 13 точки зад първия в Югоизточната "В" група Ботев Пловдив, предаде репортер на Burgas24.bg. "Шейховете" губеха в резултата с 0:2, но успяха да се върнат и да изравнят до 2:2. Двубоят бе равностоен с доста единоборства, но техничните футболни изпълнения не бяха много.

Първото попадение падна една минута преди края на полувремето. Домакините откриха с гол след корнер. Малко след почивката Гълъбово поведе с 2:0 след грешка в защитата на Нефтохимик. "Шейховете" все пак успяха да се върнат в мача. Първо след статично положение играч на домакините си отбеляза автогол. 5 минути преди края Васил Даменлиев вкара поредния си гол със зелената фланелка, като проби и от малък ъгъл вкара за 2:2. До края "шейховете" имаха възможност да вкарат и трети гол за пълен обрат, но нямаха късмет в завършващата фаза.

С това равенство Нефтохимик вече е на 13 точки зад лидера Ботев Пловдив. Именно пловдивчани ще гостуват в Долно Езерово идната неделя, 28 ноември. Неприятна новина в лагера на Нафтата е контузия на Сашо Дерменджиев, която го поставя под въпрос за дербито с Ботев. Всички останали футболисти са на линия за мача.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на dunav-ruse
премахни филтъра

+3
 
 
Още преди старта на сезона се знаеше, че Ботев ще е първи.Просто жълто-черният отбор не е за В група и това всички го знаят.Само Нафтата се правеха на ударени, защото не им изнася и започнаха да пускат декларации.Вместо да пускате декларации да бяхте победили Гълъбово, Харманли, Съединение, Марица в Пловдив и т.н.....Обаче сега ще кажете, че глобалното затопляне е виновно...ххахахах СМЕШНИЦИ СТЕ МАЗУТИ---КАТО НЕ МОЖЕТЕ ДА БИЙТЕ НЕ ГОВОРЕТЕ МНОГО, ЧЕ ЦЯЛА България ВИ СЕ СМЕЕ ЗА ТЕЗИ ДЕКЛАРАЦИИ.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: