Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
Нефтохимик с планове да вдигне модерен стадион в Долно Езерово
Автор: Екип Burgas24.bg 09:45 / 25.11.2010Коментари (23)5932
© Burgas24.bg
Планове за построяването на модерен стадион в квартал Долно Езерово обявиха вчера от ръководството на Нефтохимик. Президентът на тима Георги Танев обаче заяви, че това може да стане само с помощта на местния бизнес. Планът за новия стадион предвижда инвестиции в размер на 10 млн. лева, като трибуните около официалния терен ще са с козирка, за да се покрият всички изисквания на ФИФА и УЕФА, а извън него ще има две маломерни игрища с изкуствена трева.

По думите на Георги Танев в момента се водят преговори с няколко инвеститора, но преди официалното им приключване няма да официализира имената им. Той заяви още, че се надява бургаският бизнес да подпомогне по-активно Нефтохимик, за да може клубът по-бързо да се върне в "А" група.

От ръководството на тима разкриха още, че вече се мисли и за зимната селекция, като са набелязани няколко нови попълнения, но те ще се обявят след края на есенния полусезон. Запитвания пък са отправяни към Сашо Дерменджиев, но той ще остане в Нефтохимик. Вес пак Дерменджиев ще пропусне срещата с Ботев в неделя поради контузия.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на GTR
премахни филтъра

+1
 
 
Аве къв стадион we ние си имаме стадион и рано или късно трябва да се завърнем на него.Down Лаке,тази селска поста,е просто временне вариант.Ние сме НЕФТОЧИМИЦ БУРГАС и мястото ни е на стадион "НЕФТОЧИМИЦ",там където витае зеления дух.Този стадион помни велики мачове срещу говедата и чорбата,бран,омоня,локо москва и други. И пак казвам там е нашето място и ако за вас е вариант да се примирим ако ще и с най-хубавия стадион на света ама в Д.езерово...много жалко. Нашта фирма си иска стадиона обратно зелен и отрича селската поста при кокошките и прасетата!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Звезда се завърна във волейболния Нефтохимик 2010
Трима българи са на полуфинал на сингъл на тенис турнира в Бургас
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: