Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик с планове да вдигне модерен стадион в Долно Езерово
Автор: Екип Burgas24.bg 09:45 / 25.11.2010Коментари (23)5927
© Burgas24.bg
Планове за построяването на модерен стадион в квартал Долно Езерово обявиха вчера от ръководството на Нефтохимик. Президентът на тима Георги Танев обаче заяви, че това може да стане само с помощта на местния бизнес. Планът за новия стадион предвижда инвестиции в размер на 10 млн. лева, като трибуните около официалния терен ще са с козирка, за да се покрият всички изисквания на ФИФА и УЕФА, а извън него ще има две маломерни игрища с изкуствена трева.

По думите на Георги Танев в момента се водят преговори с няколко инвеститора, но преди официалното им приключване няма да официализира имената им. Той заяви още, че се надява бургаският бизнес да подпомогне по-активно Нефтохимик, за да може клубът по-бързо да се върне в "А" група.

От ръководството на тима разкриха още, че вече се мисли и за зимната селекция, като са набелязани няколко нови попълнения, но те ще се обявят след края на есенния полусезон. Запитвания пък са отправяни към Сашо Дерменджиев, но той ще остане в Нефтохимик. Вес пак Дерменджиев ще пропусне срещата с Ботев в неделя поради контузия.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на zeleniq1962
премахни филтъра

+4
 
 
И на мен ми се струва излишно, тъй като рано или късно Черноморец ще се върне на тахния си стадион. Тогава какво ще стане със стадион Нефтохимик, да де Лазур? Ще запустее. Ще е много тъжно. Това със шествието ще е много яко. Само не забравяйте заради кой се случва всичко това! Ще стане страхотно дерби - Ай КАНАРИИИИ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: