Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
От фенклубът на Нефтохимик благодариха на футболисти, фенове и кмета
Автор: Екип Burgas24.bg 13:12 / 01.12.2010Коментари (9)2296
© Burgas24.bg
От фенклубът на Нефтохимик изпратиха декларация до Burgas24.bg. Пускаме я без съкращения и редакторска намеса.

Уважаема редакция, Във връзка с изминалия мач между ФК Нефтохимик и ФК Ботев на 28.11.2010 г., клубът на привържениците на "Нефтохимик Бургас" иска да изрази ясно своята благодарност към футболистите и спортно-техническото ръководство на отбора за положените усилия, волята за победа и явното желание да зарадват нас феновете с хубава и резултатна игра.

Благодарим също на г-н Димитър Николов, кмет на гр. Бургас и г-н Георги Танев, президент на ФК Нефтохимик Бургас, че направиха всичко възможно да се върнем в своя истински дом и да изживеем отново такива прекрасни мигове, които само нашият любим отбор може да ни даде.

Искаме да благодарим също така на всички привърженици на отбора, които дадоха всичко от себе си в последните седмици и особено в деня на мача с всеотдайната си работа, за да бъде реалност тази прекрасна хореография, която заслужи уважението и аплодисментите на цялото ни футболно общество.

Благодарим на всички, които дойдоха на организираното шествие и на стадиона, за да подкрепят своя любим Нефтохимик и да покажат кой е истинският отбор на Бургас.

Благодарим и на всички медии, които не спестиха истината за преживяното на стадион Нефтохимик. Показаха на България, че случващото се във футбола в Бургас през последните години е пагубно за играта и за феновете.

В заключение искаме да подчертаем, че заедно футболисти, ръководство и фенове ще успеем в най-кратък срок да изпълним единствената задача - връщане в професионалния футбол!

САМО НАФТА!

Поздрави,
Пламен Николов
Клуб на привържениците на ФК Нефтохимик Бургас

Още по темата: общо новини по темата: 10
29.11.2010
25.11.2010
25.11.2010
25.11.2010
25.11.2010
23.11.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Alvarez
премахни филтъра

-6
 
 
Преди мача разправяха, че Събев и Балъков, мръсниците, никога няма да разрешат да играят на стадиона. Ето че разрешиха, обаче за тях благодарности йок.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: