Събев вкарва Поморие в елита и дава лиценза на Нефтохимик?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (94)
13:39 / 01.12.2010
8972
След като бе уличен че е профукал стотици милиони евро, босът на Черноморец Митко Събев се готви за последно взимане от футбола, преди да бъде изхвърлен и от там. Бизнесменът е готов да продаде мястото си в елита на отбора, който пробва да разтури - Нефтохимик. "Зелените" са втори във "В" група на безнадеждна разлика от Ботев, но се надяват от лятото да се върнат в елита. За целта те ще купят професионалния лиценз на Черноморец (Поморие), който също е собственост на Събев.

Така олигархът-комарджия ще си изплати дълговете по строежа на "Гнездо на акули". Кампусът на бургазлии пустее в момента, тъй като от там се изнесоха всички строители. Куриозното е, че строежът е дело на фирмата, която издържа Нефтохимик. На нея Събев дължи над 2 милиона лева. Той прогасил миналата седмица 500 000, като отложил другите плащания за догодина. Именно заради тези дългове, бившият моряк е готов да даде лиценза на Поморие на Нефтохимик, срещу което да му бъдат приспаднати сериозна част от задълженията.

Източник: Sportline.bg



Виж коментарите (94)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).