Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Събев вкарва Поморие в елита и дава лиценза на Нефтохимик?
Автор: Екип Burgas24.bg 13:39 / 01.12.2010Коментари (94)8922
©
Нефтохимик и Поморие може да разменят местата си
След като бе уличен че е профукал стотици милиони евро, босът на Черноморец Митко Събев се готви за последно взимане от футбола, преди да бъде изхвърлен и от там. Бизнесменът е готов да продаде мястото си в елита на отбора, който пробва да разтури - Нефтохимик. "Зелените" са втори във "В" група на безнадеждна разлика от Ботев, но се надяват от лятото да се върнат в елита. За целта те ще купят професионалния лиценз на Черноморец (Поморие), който също е собственост на Събев.

Така олигархът-комарджия ще си изплати дълговете по строежа на "Гнездо на акули". Кампусът на бургазлии пустее в момента, тъй като от там се изнесоха всички строители. Куриозното е, че строежът е дело на фирмата, която издържа Нефтохимик. На нея Събев дължи над 2 милиона лева. Той прогасил миналата седмица 500 000, като отложил другите плащания за догодина. Именно заради тези дългове, бившият моряк е готов да даде лиценза на Поморие на Нефтохимик, срещу което да му бъдат приспаднати сериозна част от задълженията.

Източник: Sportline.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на zeleniq1962
премахни филтъра

-5
 
 
Това което научаваме от тази статия е една много хубава новина за БУРГАСКИЯ футбол.Вместо всички да и се радваме и адмирираме,отново малоумни кретени и псевдо футболни запалянковци нямащи очевидно нищо общо с БУРГАС, сеят омраза и ненавист.Знам,че почитателите на Нефтохимик са чуждопклоници.Те много здраво олигавят език когато говорят за Ботев пловдив.Вземете пример от тях.След мача на Черноморец с Локо/пд/ всички отзиви на привърженици на Ботев бяха положителни.Поздравяваха Локомотив затова ,че са защитили честа на Пловдив.Разбирате ли ????Няма Ботев,няма Локомотив.Има Пловдив.Колко от почитателите на Нефтохимик пожелаха успех на Черноморец срещу Ликото????Никой!!!!!Върнете се назад и вижте ,че поне 80% от ботевистите пожелаваха успех на своите съграждани.Къде бяхте вие "бургазлии" от Нефтохимик?????!!!!!Отвращавате ме!Не съм от Черноморец.От БУРГАС съм!!! И затова поведението ви ми буди у мен само погнуса и отвращение. Само БУРГАС!!!!!
-1
 
 
абе вие не сте виждали дерби от 5-6 години нормално е да дойдете 2-3 хиляди и семкаджиите ей ги 4-5 хиляди и Ботев пак бяха двойно повече.за ква агитка ми говорите след година две ако съберете 20 човека трябва да почерпите.
-2
 
 
ама той и сега може да им го даде кво толкова...само се питам какво ще правят в елита с този отбор(нищо лично).освен да прекръсти Поморие на Нефтохимик,и тя става една каша си е*ало майката.вече ще загубим дирята кои отбор на кои е.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: