Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
ЛукОйл става спонсор на Нефтохимик ако отбора се върне в "А" група
Автор: Екип Burgas24.bg 17:22 / 01.12.2010Коментари (53)9194
© Burgas24.bg
Президентът на "ЛукОйл - България" Валентин Златев е отказал почти договорено спонсорство на Левски. Рафинерията е била въпросния мистериозен спомоществувател, за който от известно време намеква финансистът на "сините" Константин Баждеков.

Прът в колелото на Левски сложил меракът на бургаския Нефтохимик да влезе в "А" група. Шефовете на клуба са имали преди две седмици среща, на която са помолили Златев да даде рамо на поредния тим с името Нефтохимик. Както е известно "ЛукОйл" издържа женския баскетболен тим на дружеството, а така също и волейболния мъжки Нефтохимик. Ако бургаският футболен тим се завърне експресно в елита, то и той ще се казва ЛукОйл-Нефтохимик.

Източник: Sportline.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на zeleniq1962
премахни филтъра

+9
 
 
На Нафтата и феновете им нищо друго освен успех не мога да им пожелая. На мача с нас за пореден път доказахме, че мястото на двата отбора не е във В група. Един отбор с толкова вярни и цивилизовани фенове не заслужава да е там! Успех Нафта и горе главите, в скоро време дерби в А група дано да направим! Поздрави от Пловдив.
+4
 
 
Момчета може ли някой да ми каже цената на този екип понеже нямам никакво време да отида до фен магазина ако някой знае цената да ми я каже мерси предварително .
+1
 
 
Правилно съгласен съм с АСР. Ако искаме отборът да върви нагоре и да има успехи трябва да не отхвърляме евентуално спонсорство от "ЛукОйл". Пък ако не ни вземът "ЛукОйл" съмнявам се някои да проеви интерес към нас и вечно ще се лутаме по В и Б групите. Истината е една нуждаем се от "ЛукОйл" само трябва да им постаеим едно условие екипите ни да си останат в зелено няма проблем да сме ЛукОйл Нефтохимик.
+2
 
 
Отбора да се казва Нефтохимик, на екипите - рекламен надпис "ЛукОйл". Това е решението.
+4
 
 
Незнам момчета но ако това е вярно и Лукоил наистина искат да ни спонсорират просто няма как да откажем на толкова мощен спонор ще сме мега глупаците. Все пак пиленцето един път каца на рамото. А колкото до екипите не смятам че ще ни сменят цвета но наистина със сигорност ще променят името на Лукоил Нефтохимик.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: