Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Балъков: Искаме Купата и място в Европа
Автор: Екип Burgas24.bg 11:21 / 05.12.2010Коментари (15)1751
©
Tреньорът на елитния Черноморец Бургас Красимир Балъков коментира вчерашният категоричен успех с 3:0 над втородивизионния Добруджа в 1/8-финал за Купата на България.

Той разкри и какви са целите на акулите в турнира.

"Целта ни е да спечелим трофея. С Добруджа се получи много добър мач, в който ние използвахме своите ситуации за гол. Поздравявам отбора от Добрич за играта".

"Можеха да ни затруднят повече, ако ни бяха вкарали ранен гол, а и при 2:0 се бяхме отпуснали и също можехме да си направим мача труден".

"Моят отбор изпълни тактическите указания и продължаваме напред. Целта ни, освен да бъдем в челото на първенството, си остава и спечелването на купата".

"Ако искаме да играем в Европа, трябва да преследваме купата", отсече младият специалист.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
От снимката се вижда, че вече имат купата =ДЕВИН=, заемаща достойно място между два микрофона и пльоснато на масата благодарствено писмо до многомилиардната фенска аудитория на най-популярния и обичан клуб ПСФК Черноморец-Бургас-София-Айтос(Бургас). Очаквам при следващата новина да видим снимка и с купа =БАНКЯ= Браво момчета, Вие сте гордост за нашия град! След разгромите срещу Миньор, Пирин и Локо Пловдив цяла Европа е наясно с кого си има работа! Вече може да се готвите за финала срещу Барселона (и Бог да им е на помощ на каталунчетата)
+2
 
 
боже боже тея палячовци биха добружа и си повярваха . БЯХТЕ ДО ТУК . сега се молете да влезете в шесторката .ИДВА ДЕНЯТ В КОЙТО щЕ СЕ СПУКА СМЕшНОТО СИНЬО БАЛОНчЕ И щЕ ОТИДЕТЕ В НЕБЕСАТА .ПРИЯТЕН ПОЛЕТ В ОРБИТА
+1
 
 
Ский ся! Аз не съм чул досега някой да е излязъл в Европа с по-малко от гол на мач.Отбора на Балъков има 12 гола от 15 мача. Каква Европа????....няма ли голове-няма победи,а няма ли победи-няма класиране . Да си вкарал голове колкото Сливен и Видима,и да искаш Европа-си е прах в очите.....между другото: Събев дължи много пари на много хора.Водата на ст.Черноморец е спряна и там е пълна мизерия.За сега се плаща единствено на футболистите.Но хората си искат парите.....Каква Европа?!
-1
 
 
Глупостите на шараните по-долу няма и да ги коментирам.Цяла България знае каква стока са и им се смее и подиграва.А Балъков да се надява да не им спрът кранчето скоро време,че ще видат една титла и купа през кривия макарон
+1
 
 
А пълнен шаран за Никулден не искате ли???
-2
 
 
искате купата, но по стара традиция ще вземете калъфката...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: